Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Goodbye mascara
  Rate this post

  Mooie, volle wimpers en een verleidelijke oog­opslag; ik heb er altijd van gedroomd. Helaas kon ik dat effect met mijn korte en dunne wimperhaartjes nooit bereiken. Zelfs met diverse lagen mascara niet. Het enige wat ik dan zag wanneer ik in de spiegel keek was een opgedirkte uitstraling.

  Ik heb zelfs wel eens ‘nepwimpers’ geprobeerd, maar zoals de naam al doet vermoeden, ziet dat er al gauw onnatuurlijk uit. Helemaal toen ze op een onverwacht moment begonnen los te laten! Op dat moment besloot ik nooit meer mijn toevlucht tot valse wimpers te zoeken. Tot ik van een collega hoorde dat zij de natuur ook een handje geholpen heeft. En ik maar denken dat zij zelf zulke prachtige wimpers had! Ze vertrouwde me toe dat zij regelmatig een behandeling onderging bij Beauty Masters treatment store.

  Tegenwoordig heb ik, net als zij, ook wimpers van Misencil met precies de krul, dikte, kleur en lengte die ik altijd al wilde. De specialiste heeft daarbij vooral gekeken naar de vorm van mijn gezicht. Zo kreeg ik wimpers die echt bij mij passen en waarmee ik een natuurlijke uitstraling hou. Mijn wimpers zijn flexibel, comfortabel en waterproof.
  Deze ‘eyelash extensions’ zien er zelfs natuurlijker uit dan mijn natuurlijke wimpers met mascara! Ik krijg ineens ook veel complimentjes over mijn uiterlijk terwijl eigenlijk niemand doorheeft dat mijn wimpers het verschil maken. Dan knipper ik even met mijn ogen en neem het compliment stralend in ontvangst.

  – Gerrie (26) uit Eindhoven

  Red Carpet Treatment
  – Duidelijke intake waarin alle mogelijkheden en jouw wensen besproken worden
  – Extra aandacht voor de voorbehandeling met oogpatches en reiniging van het gezicht
  – Topkwaliteit wimpers
  – Nanomist nabehandeling met verkoelende werking op de oogleden
  – Unieke, onderhoudende verzorgingsproducten voor thuis

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply