Rate this post
 • Gooi die armen de lucht in!
  Rate this post

  Loop je vaak rond in een rokje, en lig je graag ‘s zomers aan het strand? Wat zou het dan fijn zijn als je je niet altijd maar hoeft te scheren of te harsen! Bij All Nails Nagelstudio & Definitief Ontharen kun je voorgoed van ongewenste haargroei afkomen.

  Haren groeien in verschillende fasen. Alleen de haren die in de anagene fase zitten, kunnen definitief vernietigd worden. Dus er zullen een aantal behandelingen gegeven moeten worden om al die haren in de anagene fase te kunnen pakken. Het totale aantal behandelingen kan per individu verschillen, omdat dit afhankelijk is van een aantal lichamelijke factoren, zoals de hormoonhuishouding.
  Ongeveer 10 tot 15 dagen na de behandeling met Intense Pulsed Light (IPL) zullen de haren in het behandelde gebied uitvallen. Omdat je alleen de haarwortel van de haren in de groeifase kan vernietigen, dient de behandeling ongeveer 6 tot 10 keer herhaald te worden, om de 6 weken. Na de eerste behandeling zijn er direct zichtbare resultaten. Dus waarom nog harsen als je nu kunt overstappen op deze revolutionaire, pijnloze en permanente manier van ontharen?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply