Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Goudbruin zonder zon
  Rate this post

  Wil jij ook het hele jaar een gezond en zomers kleurtje hebben, alsof je net terug bent van een zonnige vakantie? Komt er een feestdag aan waar je er op je allerbest wilt uitzien? Probeer eens een spray tan! Je kunt ervoor terecht bij Mariandel Wessels van Schoonheidssalon Mariandl.

  Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnen en zonnebankgebruik. Maar toch blijft de vraag naar een mooie bruine kleur bestaan. Spray tanning is een gezonde manier om een mooie, egaal bruine kleur te krijgen zonder de schadelijke effecten van de UV-straling, zodat de huid niet beschadigd wordt. Het is ook dé oplossing voor mensen die bijvoorbeeld niet in de zon mogen.

  Direct bruin
  Tijdens de behandeling wordt een speciale tanningvloeistof verneveld op de huid. De lotion bestaat uit onder meer druivenextract en is niet schadelijk omdat de vloeistof óp de huid gespoten wordt en niet ín de huid terechtkomt. De kleurintensiteit kan daarbij aangepast worden aan jouw smaak en een behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Hierdoor krijg je direct een mooie, egaal bruine huid. De bruine kleur blijft vervolgens ruim een week zichtbaar. De methode is niet alleen prima geschikt als je op vakantie gaat en bruin op je bestemming wilt aankomen, maar ook voor bijvoorbeeld feestjes. Het is dan aan te raden om je twee dagen vóór het feest te laten behandelen.
  Spray tan is er voor iedereen, van jong tot oud. Je kunt in de salon van Mariandel ook producten voor thuisgebruik aanschaffen, om nog langer plezier te hebben van je bruine huid.

  Over Schoonheidssalon Mariandl
  Bij Schoonheidssalon Mariandl van eigenares Mariandel Wessels kun je, naast spray tanning, ook terecht voor allerlei huidverbeterende behandelingen, anti-aging en complete ontspanning. Mariandel werkt met producten van Yonka, een merk dat al 60 jaar bestaat en diverse prijzen heeft gewonnen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply