Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gracieus ouder worden
  Rate this post

  Er jong en vitaal blijven uitzien: dat wil iedereen wel. In de loop der jaren wordt de huid echter slapper en daardoor ‘vervagen’ de oorspronkelijke vormen. Als je je huid vaak blootstelt aan stress, UV-straling en andere invloeden van buitenaf, kan de huid sneller tekenen van veroudering gaan vertonen.

  De ene vrouw omarmt huidveroudering en de andere vrouw kiest voor het aanpakken van de verouderde huid. Gelukkig zijn er behandelingen om jouw buitenkant er vitaal en stralend te laten uitzien, met een huid in topconditie!

  Analyse
  Wanneer je voor het eerst een bezoek brengt aan huidspecialiste Anja Marra, dan is het eerste gesprek altijd ­vrijblijvend. Er vindt dan nog geen behandeling plaats. Anja: ‘Ik bekijk jouw huid eerst zorgvuldig. Omdat ik de mens bekijk vanuit het holisme, de visie waarin alles met elkaar verbonden is, vind ik het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Als je vervolgens voor een behandeling kiest, dan maak ik speciaal voor jou een plan van aanpak om jouw huid te verbeteren.’

  VisioFace
  ‘Om de huid goed te kunnen bekijken, maak ik een foto van de huid met ‘VisioFace’. Op die foto is de structuur van de poriën, de kleur van de huid en UV-schade te zien. Van hieruit bespreek ik met jou wat het beste behandelplan is. Halverwege het traject maken we weer een foto en dan vergelijken we de beelden. Het is heel mooi om zo de veranderingen te kunnen volgen en van dichtbij te zien hoe de huid verbetert. Ik werk verder met een een serie huidproducten waarvan ik weet dat die het beste resultaat geven en goed voor jouw huid zijn’, aldus Anja.

  Maatwerk
  Geen behandeling is hetzelfde; Anja biedt puur maatwerk. Dat betekent ook dat de resultaten van haar behandelingen altijd verschillend zijn. Soms duurt het wat langer voordat je resultaat ziet. Het verbeteren van de huid vraagt namelijk niet alleen om een behandeling van buitenaf, maar ook van binnenuit door gezond te leven, goed te eten en te ontspannen. Als je beter wilt leren ontspannen, minder wilt piekeren en meer in het hier en nu wilt leven, volg dan een mindfulnesstraining bij Greetje Komdeur (zie pagina hiernaast). Als je dit combineert met de huidbehandelingen van huidspecialiste Anja Marra, dan geef je zowel je innerlijk als je uiterlijk alle aandacht.

  Huid & voeding

  Een gezonde levensstijl is van invloed op de conditie van je huid. Je kunt thuis een fijne crème aanbrengen om je huid te voeden, alleen dit is niet voldoende; het moet echt van twee kanten komen! Voeding en voedingssupplementen zijn erg belangrijk om de conditie van jouw huid te verbeteren. Denk hierbij aan nutricosmetics. Dit zijn voedingssupplementen waarin geconcentreerde voedingsstoffen zitten. Deze voedingsstoffen ondersteunen de kwaliteit van de huid. In enkele maanden kan je huid er nóg beter uitzien.

  Behandelingen
  Anja: ‘Ik beloof je geen gouden bergen. Wel kan ik je helpen jouw huid aanzienlijk te verbeteren. Mijn passie is het structureel aanpakken van huidproblemen. Mensen die niet tevreden zijn met hun uiterlijk, voelen zich na een behandeling een stuk zelfverzekerder.’

  Bij Anja Marra kun je, naast behandelingen voor huidverjonging, ook terecht voor het behandelingen van:

  ✔ acne
  ✔ pigmentvlekken
  ✔ littekens
  ✔ droge huid
  ✔ rosacea

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply