Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • GRATIS JE WENKBRAUWEN EPILEREN IN 2017!
  Rate this post

  Wil jij ook je wenkbrauwen mooi laten maken? Stap dan zonder afspraak All in 1 Beauty binnen voor een gratis kennismaking en laat je wenkbrauwen kosteloos epileren! Gebruik de codenaam ‘ForYou’.

  Wenkbrauwen zijn het belangrijkste van je gezicht. Die bepalen namelijk je uitstraling. Om ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen mooi blijven, kun je ze epileren. Nu kan epileren met een pincet behoorlijk pijnlijk zijn. Om dat probleem te voorkomen, kun je bij All in 1 Beauty terecht voor een oude methode die nu weer helemaal in is: epileren met touw. Geen enkele behandeling is effectiever!

  Epileren met touw is een traditie in Arabische landen, en staat ook wel bekend als ’threading’. Sinds een aantal jaren wordt threading steeds populairder in Europa en is er steeds meer vraag naar. Deze methode is hygiënisch, is geschikt voor elk huidtype, is ook geschikt voor korte haartjes en is minder pijnlijk dan epileren met een pincet. Er wordt gebruik gemaakt van draden van katoen. Haartjes worden er helemaal uitgetrokken, inclusief de haarfollikel.

  Het epileren met draad is bovendien een hygiënische methode, omdat er steeds een nieuw stukje draad wordt gebruikt. En het mooie is: je hoeft meestal maar om de drie of vier weken terug te gaan naar de salon.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply