Rate this post
 • Grijp die kans!
  Rate this post

  De helft van de bevolking krijgt er direct mee te maken, de andere helft indirect. Dit kan al op jonge leeftijd, meestal zo rond het vijftigste levensjaar. Het kan heel subtiel beginnen, zonder dat je het eigenlijk door hebt. Je kinderen zijn in de puberteit of de deur uit, en op het werk gaat het niet meer zo lekker. Je kent jezelf niet meer… Wat is er aan de hand? Waar ben je in beland?

  Onwetendheid over deze fase en de hierbij behorende lichamelijke veranderingen maakt onzeker. Opvliegers, transpiratieaanvallen en wisselende stemmingen zijn slechts enkele symptomen van de overgang. Zo zijn er onder andere ook nog slapeloosheid, hartkloppingen, migraine en stressgerelateerde klachten. Klachten die vaak over het hoofd worden gezien als overgangsklachten, zijn depressie, burn-out, angst en paniek. Weten dat ‘het’ overgaat, dat het ‘slechts’ een fase in je leven is, biedt vrouwen heel wat rust. Wat je als vrouw in de overgang nodig hebt, is erkenning en begrip!
  De overgang kan een nieuwe fase inluiden van innerlijke ontwikkeling. Het is het moment om de toekomst tegemoet te gaan en keuzes te maken die aansluiten bij jouzelf. Door alle invloeden die je ervaart, vergroot je intuïtie, komen oude idealen naar de voorgrond en mogelijk ook oude emotionele ladingen die  nu voor eens en altijd een passende plek ­kunnen krijgen.
  Je kunt de overgang zien als crisis, maar ook als kans. De toekomst staat open. Het Wilgenpad biedt jou de mogelijkheid oude patronen en overtuigingen los te laten en maskers af te werpen. Hierdoor creëer je ruimte voor innerlijke schoonheid, wijsheid, zuiverheid én genot! Je kiest ervoor om die wijze en krachtige vrouw te worden die je oorspronkelijk bent!
  Consulten worden veelal gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply