Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Grip op je huid

  Op een gegeven moment ontkom je er niet meer aan. Je huid wordt een dagje ouder, en dat valt te zien. Het strakke huidje van vroeger, dat je toen nog als vanzelfsprekend beschouwde, vertoont elke dag diepere lijntjes en begint steeds meer te hangen. Je spiegelbeeld confronteert je met het verstrijken van de jaren. De rek is eruit.

  Ondanks dat je je huid zo goed mogelijk probeert te verzorgen en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, is een dagelijkse anti-rimpelcrème niet meer voldoende. Het natuurlijke huidverouderingsproces houd je niet zomaar tegen. Je huid is dan duidelijk toe aan een volgende stap op huidverzorgingsgebied.

  Om de jeugdige gloed op je huid weer terug te krijgen, heeft Schoonheidssalon Sandy een scala aan mogelijkheden. Sandy: ‘In de salon werk ik met de huidverbeterende producten van Hannah. Dit combineer ik met verschillende hoogstaande behandelingen, die je op een veilige en effectieve manier weer een frisse en jongere uitstraling geven. Ik vind het belangrijk dat je weer goed in je vel zit. Ontspanning staat daarom centraal in de beleving van de klant. Een salonbehandeling is een verwenmomentje voor jezelf. Terwijl jij lekker ontspant, zorg ik dat je huid weer gaat stralen.’

  Topsport voor je huid
  Een van de meest voorkomende oorzaken van huidproblemen en -veroudering is een slechte doorbloeding. Om de doorbloeding weer op gang te helpen, kan een Hannah bindweefselmassage een uitkomst zijn. Deze krachtige massage herstelt de balans, heeft een liftend effect en brengt de volume terug in de huid.

  Het masseren van de diepere bindweefselmassage heeft een stimulerende werking op de doorbloeding en celdeling. Daarnaast verbetert de afvoer van afvalstoffen en opname van voedingstoffen. Dit helpt de huid te verstevigen, gaat rimpels tegen en pakt verklevingen aan. In combinatie met andere behandelingen en producten van Hannah, zoals een peeling, bereik je optimaal resultaat. Je ziet de huidstructuur zichtbaar verbeteren en de glans op je huid toenemen.

  De coach voor je huid
  Wanneer je je huid bij de wortel wilt aanpakken en op zoek bent naar volledige huidverzorging en huidverbetering, kun je een persoonlijke coach inschakelen. Hannah huidcoach gaat een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste en streeft ernaar om de huidconditie te verbeteren.

  Eerst wordt het vocht- en vetgehalte en pH-waarde van je huid gemeten aan de hand van de Skin analyzer. Vervolgens krijg je advies over welke producten je het beste kunt gebruiken en wanneer. Met behulp van de behandelmethodes, producten en unieke bindweefselmassage van Hannah ga jij de gewenste huidverbetering realiseren. Het doel is om vanuit de kern van het huidprobleem te werken en uit de huid te halen wat er potentieel aanwezig is. Door de doorbloeding, zuurstoftoevoer, glans en huidconditie te verbeteren, wordt het natuurlijk herstelvermogen gestimuleerd.

  Tips voor thuis
  Thuis werken aan huidverbetering? Om het resultaat van de salonbehandeling te behouden, kun je zelf ook stappen ondernemen. Met onderstaande tips kun je huidveroudering een halt toeroepen.

  – Gebruik de juiste producten. Iedere huid is verschillend: een vette huid vraagt om een andere verzorging dan een drogere huid. Pas je verzorgingsroutine dus aan aan je huidtype en -conditie. Een professionele huidanalyse helpt je precies ontdekken wat jouw huid nodig heeft.
  – Hydrateer je huid. Voldoende vocht zorgt ervoor dat de huid minder snel gaat rimpelen. Gebruik daarom een verzorgende crème met hydraterende ingrediënten, zoals hyaluronzuur.
  – Neem regelmatig een peeling en een masker: het verzorgt niet alleen je huid, maar heeft ook een ontspannende werking. Zo ga je tegelijkertijd stress tegen: twee vliegen in een klap!
  – Bescherm je huid tegen de zon, het hele jaar door: bijvoorbeeld door een spf 30 of 50 te gebruiken.
  – Let op je leefstijl: voeding, slaap en stress hebben allemaal invloed op de huid. Vermijd alcohol en tabak en zorg ook dat je genoeg water drinkt.

  Over Schoonheidssalon Sandy Amsterdam
  Omdat Sandy Renesse van Duivenbode gediplomeerd schoonheidsspecialiste, huidcoach en specialist in huidverbetering is, ben je bij Schoonheidssalon Sandy Amsterdam aan het juiste adres voor onder andere ontspannende, verzorgende en intensieve behandelingen voor huidverbetering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply