Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Grip op je leven
  Rate this post

  Heb jij ook het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden en niet meer de regie hebt over je leven en gezondheid? Dan wordt het tijd dat je weer GRIP op je leven krijgt!

  Nathalie Leenen, leefstijlcoach en trainer, ondersteunt haar cliënten onder meer in hun wens om meer grip op hun voeding te krijgen. ‘Hiervoor werk ik vanuit de GRIP-methode. GRIP staat voor Groeien, Realisme, Invloed en Pro-actief.
  Ik geloof dat iedereen een gezond leven kan bereiken. Een gezond leven betekent gezonde voeding, beweging, ontspanning en mentaal ‘lekker in je vel’. Alleen de een moet er meer voor doen dan de ander. Zeker is dat je vanuit je eigen kracht jouw doelen kunt bereiken. Met doorzettingsvermogen, energie, positieve houding en een beetje hulp.
  Ik bied je de hulp om je gezondheidsdoelen te bereiken vanuit je eigen kracht. Daarbij kijk ik vooral naar je leefstijl en daarbij is het belangrijker dat je je gedrag gaat veranderen dan dat je alleen maar bezig bent met voedingsproducten en je druk maakt over wat je wel en wat je niet mag eten.’ Aan de hand van gesprekken, lichaamsmetingen, een doelen- en een voedingsdagsboek leg je de basis voor je energiebalans, waarna je zelfstandig verder kunt.
  Daarnaast kun je ook nog diverse (kook)workshops volgen die bij je nieuwe leefstijl passen. Zo kun je kiezen uit ‘Gezonde tussendoortjes’, ‘Vitaal door gezonde voeding’ en ‘Wil jij je ­voeding een gezonde BOOST geven?’. Heb je interesse? Neemt gerust contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply