Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • “Ik heb mijn gevoel gevolgd en daar geen moment spijt van gehad”

  Nadat ik verschillende massageopleidingen had afgerond, dacht ik daar een goedlopende praktijk van te maken. Dit kostte meer tijd dan ik had gedacht en ik wilde er iets naast doen. Een massagecollega vertelde mij over de advertentie van Easyslim.nu waarin ze nieuwe mensen zochten. Dat klonk interessant! Ik ben eerst gaan onderzoeken of deze methode écht bij mij paste. Daarom heb ik zelf de behandelingen gehad bij Karin in Almere. Het werkte als een tierelier!

  Waarom koos je voor deze carrière?
  Door mijn eigen positieve ervaringen was ik erg enthousiast over Easyslim.nu en wilde ik zelfstandig een vestiging openen. Tegelijkertijd had ik een sollicitatie lopen bij een kledingzaak en moest ik een keuze maken: zekerheid óf mijn gevoel achterna. Ik heb mijn gevoel gevolgd en daar tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Binnen 1,5 maand na mijn beslissing had ik een locatie gevonden en ging ik van start met mijn eigen bedrijf. Dit jaar vier ik mijn tweejarig jubileum en ik ben er nog lang niet klaar mee!

  Wat geeft jou energie in je werk?
  Ik ben, zoals ze dat noemen, een echt ‘mensen-mens’ en krijg er veel energie van om mensen te helpen. Ik geniet ervan als ze blij de deur weer uitgaan. Ik help ze om hun doel te bereiken wat ze in hun eentje niet gelukt is. Ik heb vrouwelijke én mannelijke klanten van 18, maar ook van 88. Dit maakt iedere dag afwisselend. Bovendien is het supergezellig bij ons. Als ik om 15:00 uur vrij ben, ga ik soms pas twee uur later naar huis. Klanten komen geregeld even een bakje koffie doen en een praatje maken. Ik ben ervan overtuigd dat je, om een goed resultaat te behalen met Easyslim, je helemaal op je gemak moet voelen. Ik neem voor iedere klant uitgebreid de tijd, want ze verdienen  stuk voor stuk alle aandacht. En dat geeft mij ook  weer voldoening!

  Heb je interessante hobby’s in je vrije tijd?
  Eerlijk gezegd ben ik veel met mijn werk bezig, het is écht mijn passie, en kom ik amper aan hobby’s toe. Ik heb twee kinderen waar ik mijn vrije tijd aan besteed en als er dan nog wat tijd overblijft, ga ik graag met vriendinnen een hapje eten of een drankje doen. Mocht ik ooit wat meer tijd krijgen, dan zou ik heel graag salsalessen gaan volgen.  Dat lijkt me zó leuk.

  Hoe zie jij de toekomst?
  Rooskleurig! Afvallen is iets van alle tijden en dus zal ik altijd mensen kunnen blijven helpen om hun doelen te bereiken. Daar ga ik fanatiek mee door. En misschien open ik op een dag wel een tweede vestiging. Er valt genoeg te dromen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply