Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Grote schoonmaak in je onderbewuste brein
  Rate this post

  Je leeft je leven en doet de dingen die je moet doen. Van buiten lijkt -alles goed te gaan, maar jij weet wel beter. Van binnen voel jij dingen die je liever niet zou voelen. Rollercoasters van vervelende gedachten worden -afgewisseld met angstige momenten. Het lijkt wel of je steeds minder vat hebt op jouw drukke binnenwereld.

  Wat je ook hebt meegemaakt in het verleden of waar je ook mee worstelt, het zou maar tot op zekere hoogte invloed op je leven mogen hebben. Als je merkt dat jouw emoties of angsten jouw dagelijkse leven teveel gaan beheersen, dan is het tijd om daar iets aan te veranderen. Want je bent het aan jezelf verschuldigd om te streven naar een zo gelukkig mogelijk leven!

  Grip op gedachten en gevoelens
  NLP-behandelaar Ineke Bergshoeff-Jonkers: ‘Met NLP help ik jou om je mindset onbewust, en soms ook bewust, te veranderen. In feite gaan we een grote schoonmaak in je onderbewuste houden. Daarbij voeren we geen intensieve gesprekken en gaan we ook niet diep in je verleden graven. NLP is dan ook géén therapie. Het is juist een praktische manier om vervelende gevoelens achter je te laten. Daardoor krijg je meer grip op het hier en nu. Bijna iedereen draagt een ‘rugzakje’ bij zich, dat gedurende het leven gevuld wordt met ballast, namelijk de dingen die je meemaakt. Wanneer je die uit het lichaam en het brein verwijdert, is het alsof er een last van je schouders valt. Je ervaart meer ruimte in je lichaam, je voelt je lichter en kunt weer vrijer ademen. NLP werkt bovendien snel: het is mogelijk dat het probleem al na één tot drie sessies opgelost is.’

  Concentratie door ontspanning
  ‘Tijdens een NLP-sessie gebruik ik soms hypnose om iemand sneller te laten ontspannen. Eigenlijk is hypnose niks anders dan een toestand waarin je heel relaxt en ontspannen bent en beter in staat bent je dingen voor te stellen. Je kunt hier dus handig gebruik van maken als je wilt dromen over een mooie toekomst of het oplossen van je problemen. Soms denken mensen de controle te verliezen als ze onder hypnose gaan. De waarheid is dat mensen juist méér controle krijgen. In de afgelopen jaren heb ik mensen bijzondere resultaten zien bereiken door hun brein op een andere manier te gebruiken. De beste betekenis die je aan hypnose kunt koppelen, is het woord ‘concentratie’. Als je onder hypnose bent, kun je je heel goed concentreert op een bepaald onderwerp. Daar help ik dan bij’, besluit Ineke.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply