Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Guilty Pleasures … powered by Powervrouwen
  Rate this post

  Cola bij het ontbijt, te dure huizen zoeken op Funda, kattenfilmpjes, de Spice Girls: we hebben allemaal zo onze ‘guilty pleasures’ die het leven stiekem een stuk vrolijker maken.

  Wat is er dan leuker dan een theatershow waarbij je ongegeneerd mag meezingen met liedjes van de Backstreet Boys, George Baker of operanummers als ‘Nessun Dorma’? Samen met doldwaze acts, van rolschaatsen tot hoelahoepen, maakt dit de voorstelling ‘Guilty Pleasures’ tot hét ultieme vriendinnenuitje dat eindigt met het Grote Foute Feest op het podium.

  De Powervrouwen gaan in deze voorstelling – in een sprankelender, brutaler en stoerder jasje – op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden.

  ‘Guilty Pleasures’ is een voorstelling van de veelbelovende schrijvers Roos Schlikker (LINDA., Het Parool) en Erris van Ginkel (‘Dansen met de Vijand’, ‘Op een mooie Pinksterdag’) én met een gloednieuwe cast met onder anderen operatalent Aylin Sezer en DJ Ruben Anthony met de ultrablauwe ogen.

  ‘Guilty Pleasures’ is de openingsvoorstelling van 2019 van het Posthuis Theater en is te zien op zaterdag 5 januari 2019 om 20.15 uur. Kaarten kosten € 27,50.

  Spel: Peggy Vrijens, Kim Pieters, Ruben Anthony, Aylin Sezer en Milena Haverkamp
  Regie: Bruun Kuijt
  Tekst: Roos Schlikker en Erris van Ginkel

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply