fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gun jezelf jouw eigen moment

  Er wordt vaak gedacht dat massage een luxe is. Niets is minder waar! Je brengt je auto ook naar de garage voor een onderhoudsbeurt; waarom je lichaam dan niet?

  Je gebruikt jouw lichaam dagelijks en dat is een goede reden om haar alle aandacht en verzorging te geven. Door jouw lichaam toe te vertrouwen aan de kundige handen van een masseur, onderhoud je je lichaam en voorkom je klachten. Massage zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor afvalstoffen beter en sneller afgevoerd kunnen worden. Bovendien word je er heerlijk ontspannen van en dat is broodnodig in deze veeleisende maatschappij.

  Verstoord spierevenwicht
  Triggerpoint therapie is een massagevorm die ik tijdens vrijwel iedere ontspanningsmassage toepas, omdat bijna iedereen wel ergens in het lichaam triggerpoints heeft. Als er iets verkeerd gaat met onze spieren, dan raakt het spierevenwicht verstoord. Door het verkeerd functioneren van spieren ontstaan er pijnpunten, triggerpoints genoemd, die pijn veroorzaken. Na de massage krijg je van mij een massagebal en laat ik zien hoe je jezelf hiermee thuis kunt behandelen. Erg handig, want zo kun je tussen twee behandelingen door thuis zelf aan je herstel werken. Ik stem mijn massagebehandelingen altijd af op jouw klachten en wensen, zolang dit uiteraard binnen mijn mogelijkheden ligt. Je bent welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply