Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gun je huid de beste behandeling
  Rate this post

  Niet iedereen heeft een mooie, gladde en gezonde huid. Wanneer deze ontsierd wordt door acne, littekens, rimpeltjes of fijne lijntjes, kan dit ingrijpende gevolgen hebben voor het zelfbeeld en zelfvertrouwen. Er zijn gelukkig mogelijkheden om je huid er weer jonger, egaler en frisser uit te laten zien.

  Bij Huidkliniek Dorlas werken we met de Lumenis Laser. Deze laser is de gouden standaard voor de behandeling van huidproblemen en overbeharing. De laser wordt internationaal toegepast door artsen en therapeuten en maakt gebruikt van 4 verschillende componenten, waaronder een Nd:YAG en een Erbium:Glass fractional laser.
  Het multifunctionele platform van de Laser maakt het mogelijk om verschillende indicaties te behandelen:
  – Vaatafwijkijkingen (waaronder couperose, spider naevi)
  – Pigmentafwijkingen (waaronder lentigo’s, melasma)
  – Overbeharing
  – Striae (waaronder verse rode en oudere witte striae)
  – Littekens (onder andere ten gevolge van acne)
  – Kleine spataders (waaronder besenreiser varices)
  – Skin Rejuvination (fijne lijntjes en rimpels)

  Erbium: Glass fractionele laser (ResurFX)
  De ontwikkelingen volgen zich in een rap tempo op. De Erbium: Glass laser is op dit moment de meest geavanceerde laser die er is. Het is een ‘niet-ablatieve laser’, wat wil zeggen dat de huid gedurende de behandeling helemaal intact blijft en niet verdampt. De kans op bijwerkingen is daardoor minimaal en daarbij is de hersteltijd zeer kort. Binnen één tot drie behandelingen krijg je zeer mooie resultaten en worden littekens, striae en andere onregelmatigheden definitief verminderd.

  Littekens
  Een litteken is een blijvende zichtbare afwijking van de huid. Sommige littekens kunnen na genezing cosmetisch storend zijn of een bewegingsbeperking veroorzaken. Acnelittekens en chirurgische littekens kunnen behandeld worden met onze Erbium:Glass fractionele laser (1565 nanometer). De laserstralen van de gefractioneerde laser dringen diep door in de huid, waardoor bindweefselcellen gestimuleerd worden collageen aan te maken. De aanmaak van nieuw collageen zorgt ervoor dat de huid er egaler uitziet en tevens soepeler aanvoelt. Daarnaast herstellen pigmentcellen zich, waardoor huidverkleuringen in het litteken minder zichtbaar worden.

  Skin rejuvination
  De Erbium:Glass laser is tevens geschikt voor huidverbetering en huidverjonging. Door de geavanceerde scanner en contactkoeling is het mogelijk om zeer hoge energie in de vorm van micropulsen in de huid te brengen. De koeling zorgt ervoor dat de behandeling voor de patiënt aangenaam blijft. Het verschil met de vroegere systemen is dat deze werken met gaatjes in plaats van een scanner. Door de scanner kun je elke micropuls zijn volledige energie meegeven en dus effectiever werken. De laserstralen van de gefractioneerde laser dringen diep door in de huid, waardoor bindweefselcellen gestimuleerd worden collageen aan te maken. De aanmaak van nieuw collageen zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels opgevuld worden en daarmee minder zichtbaar zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply