fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gun je huid een tweede jeugd

  Wil je een mooie gezonde stevige huid? Wil je er jonger, stralender en frisser uitzien? Of heb je een mooie huid en wil je een rem op huidveroudering zetten?

  Bij Dorette salon de beauté in de dorpskern van Bloemendaal kun je terecht voor alle moderne gezichtsbehan­delingen voor zowel de man en de vrouw. Dorette is gespecialiseerd in biologische huidverbetering en huid­verjonging, maar gelooft ook in mooi natuurlijk oud worden. Dorette heeft haar eigen anti-agingtotaalconcept ontwikkeld in haar streven naar een optimale huidconditie. Om dit te kunnen garanderen, werkt zij met de allernieuwste technieken in cosmetica en met innovatieve behande­lingen om een natuurlijke uitdrukking te blijven behouden.

  Huidverbetering en -vernieuwing
  Dat wil zeggen dat bij Dorette salon de beauté bewezen wordt dat we de huid zelf kunnen stimuleren tot verbetering en vernieuwing. In combinatie met transdermale en celvernieuwende cosmetica en ondersteunende behandelingen met specialistische en veilige apparatuur, kunnen er wel degelijk ook zonder ingrijpende maatregelen, zoals fillers, botox of plastische chirurgie de meest prachtige resultaten behaald worden. Dorette verandert niets aan je natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. Daarnaast kunnen de unieke 100% natuurlijke voedingssupplementen van LavieSage zorgen voor een spectaculaire huidverbetering van binnenuit en voor algehele vitaliteit en gezondheid.

  Natuurlijke uitstraling
  Je hoeft niet meer te zoeken naar de juiste behandeling: ga voor anti-aging naar Dorette, en over een paar maanden kijk je in de spiegel en je zult verbaasd zijn van wat je ziet!
  Het voordeel van Dorettes methode is, dat je op een heel natuurlijke manier, zonder dat je je natuurlijke uitstraling verliest, daadwerkelijk aan het verjongen bent. Maar niet alleen van de buitenkant, maar ook van binnen. Je bent vitaler en vol energie. Niet voor niets weerspiegelt je huid je gezondheid!

  Maak kennis met Dorettes concept, dat moet leiden tot daadwerkelijke huidverjonging, met als doel minder rimpels en verslapping, jaren van het gezicht afhalen en een frisse, stralende, stevige huid. Dorette geeft je huid een hoger energieniveau en meer vitaliteit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply