Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gun je huid de weldaad van de Easy Phen Very Light Peeling!

  Om maar met een cliché in huis te vallen: wat vliegt de tijd! Als jong meisje droomde jij van het volwassenenbestaan, met een leuke en verantwoordelijke baan, een eigen huis en een mooie auto op de oprit. Maar nu je dat eenmaal voor elkaar hebt (of nou ja, het grootste gedeelte), wens je soms dat je de tijd zou kunnen stilzetten en weer even dat jonge meisje kon zijn. Want door de jaren heen heeft dat gladde, strakke en glanzende huidje van toen plaatsgemaakt voor een valer en droger huidoppervlak. Ook doen de eerste fijne lijntjes en rimpeltjes hun intrede. Natuurlijk kun je er ervoor kiezen om je neer te leggen bij de tekenen van huidveroudering. Maar dit hóéf je niet te doen! En nee, jezelf aanmelden voor een operatie is ook niet eens nodig om weer een mooie en stralende huid te krijgen.

  Het huidverouderingsproces verklaard
  Naarmate je ouder wordt, zo rond je vijfentwintigste levensjaar, vertraagt het natuurlijke vernieuwingsproces van je huid. Dit komt mede door een verminderde aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor gaat je huid er minder vol en egaal uitzien, en wordt die een beetje dof en ruw. Ook is de kans op een vochttekort groter, en daarmee ook de kans op rimpels. Gedurende de jaren ben je vast al wel in de weer geweest met dingen als antirimpelcrèmes. En wellicht ging je ook al weleens naar de schoonheidsspecialiste voor een heerlijke peeling gericht op anti-aging. Goed bezig: jij zorgt goed voor je huid. Maar om eerlijk te zijn, voldoet een reguliere behandeling of peeling vaak niet. Want heb je al een wat oudere huid, of een huid met onregelmatigheden als pigmentvlekken of zonneschade, dan is een diepere peeling als de Easy Phen Very Light Peeling vaak meer geschikt.

  Hoe werkt de Easy Phen Very Light Peeling precies?
  De Easy Phen Very Light Peel heeft een uitgekiende ingrediëntenlijst, en is gebaseerd op een combinatie van fenol en trichloorazijnzuur. Dat zegt je logischerwijs misschien niet zoveel. Maar de ingrediënten zorgen ervoor dat de peeling een combinatie is van een uiterst diepe en een heel milde peeling. En die combinatie is niet voor niets gekozen. Hiermee wordt de celdeling in je lederhuid gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine een boost krijgt, en dat je huid zich gaat verjongen. Zo krijgt de structuur van je huid een flinke boost. Op de juiste plekken wordt je huid gelift of juist strakker. Ook zal je huid mooi egaal en gladder worden. Kortom: een ideale combi om die tekenen van huidveroudering eens flink aan te pakken. En helemaal mooi: in de meeste gevallen is één sessie al genoeg om een flinke verbetering te zien!

  Wat levert de Easy Phen Very Light Peeling jou op?
  Je kunt het volgende van de behandeling verwachten:

  – Een frisse, schone, zachte en stralende huid
  – Een huid die steviger aanvoelt
  – Minder grove poriën
  – Een verbeterde huidstructuur
  – Een meer egale en meer gelijkmatige huid, met minder pigmentvlekken
  – Minder rimpeltjes en fijne lijntjes

  Wat merk je na het volgen van de behandeling?
  Drie dagen na het volgen van de behandeling neemt je gepeelde huid ongeveer een week de tijd om te vervellen. Niet schrikken dus. Dit is alleen maar een teken dat je huid zich aan het vernieuwen en verbeteren is. Gun je huid in deze dagen wat rust, en gebruik liever geen make-up. Na week kun je dat natuurlijk weer wel doen. Bovendien kun je dan volop genieten van de resultaten van de behandeling. Ook krijg je een speciale crème mee naar huis, die de effecten van de peeling versterkt. Deze crème moet je 8 weken na de behandeling trouw smeren. Maar dit doe je echt niet voor niets. Hiermee vergroot je de kans aanzienlijk dat je straks weer geniet van een prachtige, egale en stralende huid!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Tanya op september 18, 2019, 9:34 am

  heeft iemand ervaring met deze behandeling??

  Beantwoorden →