Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gun je schoonheid ook wat tijd!
  Rate this post

  Jij hebt het er maar druk mee: die veeleisende baan, je gezin en je hobby’s. Niet gek dat je jezelf soms uit het oog verliest, en ook minder tijd hebt voor je beautyrituelen. Jammer, want jij weet ook hoe sprekend en strálend jouw uitstraling is als jij er op en top verzorgd uitziet!

  Gelukkig zijn er verschillende manieren waarmee je binnen mum van tijd weer goed voor de dag komt. Zo heb je met wimperextensions of een lashlift op ieder moment een stralende oogopslag, al vanaf het moment dat je uit bed stapt! De naam ‘wimperextensions’ zegt het al: hiermee krijgen je natuurlijke wimpers meer volume en lengte. Dit gebeurt door middel van de 3D- tot 6D-techniek, waarbij er een aantal wimperextensions op je wimpers worden geplakt. Het resultaat: volle wimpers! Wil je liever geen wimperextensions? Met de lashlift krijg je een volle, gelifte look. Deze veilige, pijnloze methode is eveneens dé uitkomst als je natuurlijke wimpers niet gepositioneerd zijn als je zou willen, bijvoorbeeld als je korte, steile of overkrulde wimpers hebt. Ook dit systeem is niet schadelijk voor je wimpers. Sterker nog: het voedt ze en houdt ze gezond. Niet alleen lijken je eigen wimpers voller en langer, ook kun je er gewoon mee zwemmen, douchen en sporten. Op elk moment van de dag heb jij prachtige wimpers!

  Altijd mooi gelakte nagels

  Het is een fantastisch idee: op elk moment van de dag prachtig gelakte nagels hebben. Maar helaas: van dat mooie nagellakje is na vier dagen niet meer zoveel over. Gelukkig zijn er manieren waarop je moeiteloos altijd prachtige nagels hebt! Eén van die manieren is gellak: een combinatie van gel en nagellak. Het smeert als een lak, maar het is net zo sterk als een gel. Hierdoor is het ook dé uitkomst voor als je zwakke nagels hebt. Je hebt zo’n drie weken plezier van je nagels. Een andere optie zijn acrylnagels. Hiermee worden je natuurlijke nagels verlegd met poeder en vloeistof. Omdat ze superstevig zijn, kun je er lang van genieten. Net zoals gewone lak zijn de gellakken en acrylnagels er in 1001 verschillende kleuren. Een French manicure is mogelijk. En ze kunnen worden afgetopt met steentjes en nailart. De glans komt je tegemoet! Na vier weken zijn de nagels uitgegroeid en kun je weer naar de salon gaan om ze te laten opvullen.

  Over Beauty & Nails by Arenda

  Wil je mooie nieuwe nagels of je wimpers laten liften, of ben je toe aan een ontspannende gezichtsbehandeling, massage of pedicure? Of ga je vooral werken aan een sprekende, stralende oogopslag en wil je je wenkbrauwen en wimpers laten verven? Dan zit je bij Beauty & Nails by Arenda op de goede plek! Niet alleen kun je rekenen op een prachtig resultaat, ook ben je verzekerd van een prettige en gezellige service. Ook fijn: je kunt rekenen op garantie. Mocht er bijvoorbeeld iets met je nagels gebeuren na een paar dagen, dan kun je gewoon teruggaan! En omdat er ook een gecertificeerde ProVoet specialiste aanwezig is, kun je er ook met je voetklachten terecht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply