Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gun jezelf een heerlijke massage!
  Rate this post

  We kunnen er niets anders van maken: de zomer is écht voorbij. Naast mooie zonnige dagen hebben we de eerste storm, regen en gure temperaturen al moeten incasseren. En die heerlijke, vrije dagen op het strand en in het park hebben weer plaatsgemaakt voor lange dagen op kantoor. Niet gek dat je stiekem verlangt naar warmte en rust!

  Dé methode om helemaal tot rust te komen, is een professionele massage. Even niet meer denken aan die stapels werk en die enorme wasmand, en je overgeven aan de kalmte. Massagepraktijk RUST. staat bekend om de ontspanningsmassage. En dat is niet voor niets: in deze heerlijke massage sta jij helemaal centraal. Tijdens de massage wordt duidelijk waar de spanningen in jouw lichaam zitten. Om voor volledige rust en ontspanning te zorgen, worden er verschillende massage- en bewegingstechnieken gecombineerd. Het uitgangspunt is de holistische massage. Deze vorm van massage richt zich op de balans tussen lichaam en geest. Hierdoor word je je ervan bewust wat er zich in je lichaam gebeurt, en kom je weer in contact met jezelf en je lijf. Door het ervaren van ontspanning en rust, ontstaat er ook meer ruimte voor nieuwe energie. De massage wordt uitgevoerd met speciale huisgemaakte olie, op de blote huid. Na de massage voel je je als herboren!

  Deep tissue massage
  Een deep tissue massage is een massagetechniek die niet alleen ingezet kan worden voor ontspanning, maar ook voor het behandelen van klachten. Het is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren worden de spieren en het bindweefsel op diep niveau losgemaakt. De masseur werkt tijdens deze massage met de elleboog, vuisten, onderarmen en knokkels. Deep tissue massage is een combinatie van diepe technieken met zachtere, herstellende technieken. Deze combinatie zorgt ervoor dat na een diepe techniek de spier weer kan loslaten tijdens de hersteltechnieken.

  Enne, ‘geen tijd’ is geen excuus om jezelf geen heerlijke massage te gunnen. Omdat RUST. zeven dagen per week geopend is (uitsluitend op afspraak), is er altijd wel een moment te vinden dat in te passen is in jouw strakke schema. Maak dus snel een afspraak!

  Over RUST.
  Eigenaar en masseur Matthijs: ‘Heerlijk: mooi weg van alle drukte en toch hartje binnenstad Amsterdam, vind je RUST., de massagepraktijk die ik in 2009 heb opgezet samen met drie vrienden. Wij raakten met elkaar bevriend via de opleiding tot professioneel masseur, die wij toentertijd volgden naast onze ‘9-tot-5 kantoorbaan’. Inmiddels heb ik mijn certificaat en mag ik masseur mijn voltijdbaan noemen. En het team is ondertussen uitgebreid met meer dan achttien professionele, gecertificeerde masseurs. We ontvangen je graag in onze schone, steriele praktijk met een ongedwongen, warme sfeer!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply