Rate this post
 • Gun jezelf een Jongere uitstraling
  Rate this post

  Lijntjes onder de ogen, fronsrimpels, donkere wallen, kraaienpootjes of een hangend gebied onder de ogen zijn tekenen van veroudering. Ons leven wordt steeds drukker en dat blijft niet altijd onopgemerkt in het gezicht. Ook raakt met het ouder worden het gezicht volume en stevigheid kwijt.

  Een laagdrempelige behandeling met injectables biedt vaak al een oplossing om er jaren jonger uit te zien. Voordelen van injectables zijn dat je geen operatie hoeft te ondergaan en er geen littekens ontstaan. Terwijl er een paar jaar geleden rond het spuiten van injectables nog een taboe bestond, is deze nu bijna helemaal verdwenen.
  Het aanbod van injectables wordt steeds groter. Tegenwoordig kan je hiervoor zelfs bij de huisarts of in de schoonheidssalon terecht. Volgens plastisch chirurgen, die een ruime ervaring hebben in cosmetische behandelingen, is dit niet altijd verstandig. Een behandeling met injectables bevat weinig risico’s, mits je injectables door een goede en ervaren specialist laat inspuiten. Krijg je een te hoge dosis of wordt er verkeerd gespoten, dan kan hierdoor onbedoeld een spier verlamd raken. Dit kan bijvoorbeeld een hangend ooglid veroorzaken.

  Wat gebeurt er precies?
  Het verminderen of vervagen van lijntjes en het herstellen van volume verlies gebeurt door injecteerbare producten. De herstelperiode is kort, zodat je normale levensritme zo min mogelijk wordt verstoord. Er zijn twee soorten injecteerbare producten: de rimpelontspanner botuline toxine en fillers. Botuline toxine is het middel dat wordt gebruikt om mimische spieren geen kans te geven om rimpels te veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een fronsrimpel. Je kunt onopgemerkt regelmatig fronsen, waardoor rimpels ontstaan. Botuline toxine ontspant deze spier, waardoor de rimpel vermindert of verdwijnt. Ook kunnen rimpels veroorzaakt worden omdat er volume uit het gezicht is verdwenen. In dit geval kiest de plastisch chirurg vaak voor een filler met hyaluronzuur. De gel wordt geïnjecteerd onder de huid om lijntjes en rimpels op te vullen en volume op een subtiele manier toe te voegen. Volgens plastisch chirurg H.P. van Not laten klanten steeds vaker preventief injectables spuiten. ‘Zo hou je langer een glad gezicht.’

  Garantie van kwaliteit
  Voor een goed resultaat is het ontzettend belangrijk dat je een behandeling met injectables ondergaat bij een gespecialiseerde plastisch chirurg die werkt met hoogkwalitatieve producten. Bijvoorbeeld bij Zeelandcare Mooier, de cosmetische tak van zorginstelling Zeelandcare. Hier werken plastisch chirurgen die specifiek getraind zijn in het uitvoeren van behandelingen met injectables. Zij werken enkel met kwalitatief hoogwaardige esthetische producten, waarvan de goede werking bewezen en wetenschappelijk ondersteund is. Daarbij ben je bij Zeelandcare Mooier verzekerd van de veilige omgeving die het ZKN Keurmerk biedt. Dit keurmerk garandeert onder andere een goede nazorg.

  Vijf vragen aan je specialist
  Overweeg je een behandeling met injectables te ondergaan en wil je ervan verzekerd zijn dat dit op een goede manier gebeurt? De boodschap van ervaren plastisch chirurgen is: zorg ervoor dat je altijd antwoord kunt geven op de volgende vragen:
  1. Welke producten gebruik je en waarom?
  2. Is het product uitvoerig getest en onderzocht?
  3. Kun je de fabrikant van het product vertrouwen en waarom?
  4. Hoe vaak wordt het product wereldwijd gebruikt?
  5. Hoe tevreden zijn andere patiënten met de resultaten?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply