Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gun jezelf een massage
  Rate this post

  Aandacht voor jezelf is heerlijk. Iedereen verdient het om de juiste zorg aan zichzelf te besteden. Hoe een ontspanningsmassage je klachten kan ­verlichten of verhelpen, fascineert mij steeds meer.

  Vanuit de kinderopvang maakte ik 4 jaar geleden de stap naar massages. Het volgen van verschillende massage­cursussen en de opleiding tot NGS Wellnessmasseur hebben een boost gegeven aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Het is heerlijk om te leren en om beter worden in mijn vak. Masseren is niet alleen mijn werk, maar ook mijn passie geworden. Ik behandel niet een klacht, maar een mens met een klacht.

  Gezondheid
  Steeds meer mensen zoeken een massage om te relaxen of om een goede gezondheid te waarborgen. Ik richt me met mijn massages op de hele mens; niet alleen op een fysieke klacht. Want een lichamelijke klacht staat vrijwel nooit op zichzelf: er is vaak meer aan de hand. Een klacht vraagt niet alleen om een eventuele medische behandeling, maar vooral ook om aandacht van jezelf.

  Je lichaam voelen
  Massage is een goed hulpmiddel om te ontdekken hoe je lichaam aanvoelt, en dat is precies waar ik je bij wil bege­leiden. Je lichaam voelen is daarbij enorm belangrijk, want dan pas weet je echt hoe je je voelt: of je gespannen of ontspannen bent, verdrietig of blij, of je ergens pijn of druk voelt enzovoort.
  Daarnaast werkt massage ook ontspannend voor de geest en zal daardoor een positief effect hebben op je gevoel van welbevinden. Door massage worden voedingsstoffen en zuurstof naar de lichaamscellen gebracht en afvalstoffen sneller afgevoerd, waardoor allerlei (fysieke) klachten kunnen worden verminderd of zelfs verholpen.
  En laten we niet vergeten hoe goed het voelt om zacht aangeraakt en gekoesterd te worden door een goede masseur!

  Laat je (aan)raken – gun jezelf een massage!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply