Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gun jezelf een mooiere huid
  Rate this post

  Je laat je huid graag behandelen op een plek waar je wordt geholpen door ervaren huidtherapeuten. Deze therapeuten hebben alle kennis en apparatuur in huis om je huid een zo optimaal mogelijk resultaat te bieden. De huidtherapeuten bij Zeelandcare creëren zo’n omgeving.

  Bij Zeelandcare word je geholpen door een zeer ervaren team van huidtherapeuten. Het huidtherapieteam van Mariette Annema is verbonden aan diverse grote ziekenhuizen door heel Nederland. Bij Zeelandcare wordt je huid behandeld met behulp van lasertherapie. De huidtherapeuten beschikken over alle mogelijke laserapparatuur om het beste resultaat te bieden. En dit is vrij uniek.

  Wat biedt Zeelandcare?
  Bij Zeelandcare vind je alle behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De huidtherapeuten van Zeelandcare zijn gespecialiseerd in het verhelpen van huidaandoeningen en het egaliseren van de huid. De huidtherapeuten behandelen (acne)littekens, couperose, rosacea, wijnvlekken, striae en nog veel meer. ‘Bij een huidconsult kijken we goed naar de huid en bepalen we met welke behandeling we het mooiste resultaat kunnen behalen’, vertelt Mariette. In overleg kun je kiezen welke behandeling het beste bij jou past. De keuze voor een behandeling kan met allerlei factoren te maken hebben, zoals medicatie, een gewenste herstelperiode en bijvoorbeeld de prijs van een huidbehandeling.

  Wie is Mariette Annema?
  Mariette richtte in 2004 haar eigen huidtherapiepraktijk MediSkinCare op. Sinds de zomer van 2014 is ze met haar team verbonden aan Zeelandcare. Mariette behandelt de huid met behulp van lasertherapie. Ze heeft een grote affiniteit voor lasers. ‘Het is bijna een soort uit de hand gelopen hobby. Ik wil iemand het best mogelijke resultaat bieden. Hierdoor ben ik steeds meer lasers gaan kopen, zodat ik de huid op alle golflengtes kan behandelen. Ik zet voor mezelf een hoge standaard qua kwaliteit en wil deze graag waarborgen.’ Mariette is inmiddels zó gespecialiseerd in lasers, dat ze in binnen- en zelfs buitenland regelmatig wordt uitgenodigd om nieuwe laserapparatuur uit te testen.

  Samenwerking
  Mariette en haar team staan bekend om hun oprechtheid. Mocht huidtherapie niet de beste oplossing bieden, dan geven zij dit aan. ‘Ons doel is het verhelpen van een huidprobleem met de beste behandelmethode. Wij werken binnen Zeelandcare nauw samen met plastisch chirurgen en dermatologen. Samen doen wij ons uiterste best om het gewenste resultaat te bereiken.’

  Garantie van kwaliteit
  Mariette Annema en haar team zijn, dankzij hun werk in verschillende grote ziekenhuizen en praktijken door heel Nederland, zeer ervaren. Bovendien is het complete team HBO-gediplomeerd, kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten. Naast deze registraties is het team vaak aanwezig op binnen- en buitenlandse congressen om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en laserapparatuur te testen. Daarbij werkt het team bij Zeelandcare volgens de richtlijnen van het ZKN Keurmerk.

  Heb jij je huid altijd al willen laten behandelen? Twijfel je over een huidprobleem of wil je gewoon graag meer weten over je huid? Ga langs voor een huidconsult op een van de twee locaties van Zeelandcare: het MWCZ in Goes of de Zorgboulevaart in Vlissingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply