Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dat gun je jezelf toch gewoon?
  Rate this post

  Je gezondheid is een groot luxegoed, en met een massage ondersteun je je gezondheid. Een massage zorgt niet alleen voor ontspanning en een vermindering van spierspanningen, maar verlaagt je bloeddruk en verbetert jouw slaap, en ook je stofwisseling verbetert. Verder gebeurt er hormonaal veel tijdens een massage, zodat angst, stress, spanning, pijn en depressieve gevoelens afnemen. Kortom: door een massage verandert er zoveel in je hormoonhuishouding, dat je letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel zit. Je bent je door de druk van de aanraking weer bewust van je lijf en je energie gaat beter stromen. Dat gun je jezelf toch gewoon?

  ‘Voor mij is massage een must! Mijn rug zat vreselijk vast en ik had regelmatig eczeem plekken op mijn huid. Mijn lijf werkte gewoon niet mee en ik had allerlei klachten. Sinds anderhalf jaar laat ik me ongeveer 1 of 2 keer per maand masseren bij Ontspan Me. Na iedere massage zit ik weer lekker in mijn vel.’

  – Marieke (34 jaar)

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply