Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gun uzelf een mooie lach!
  Rate this post

  Waarschijnlijk gaat u ten minste een keer per jaar naar de tandarts voor controle van uw gebit. En dat juichen we alleen maar toe. En toch is extra zorg voor uw mond een verademing. Soms letterlijk. Een frisse adem en een mooie mond geven zelfvertrouwen.

  Steeds vaker adviseren tandartsen om een mondhygiënist te bezoeken. Onze cliënten laten één of twee keer per jaar hun gebit bij de tandarts controleren. Dat is lang niet altijd genoeg. Ongemakken als bloedend tandvlees, tandsteen, een slechte adem of andere gebitscomplicaties kunnen de kop opsteken, ondanks de regelmatige controles. Een gekwalificeerde en betrokken mondhygiënist kan dit signaleren en verhelpen. Zo nodig stemt hij of zij een behandelplan met uw tandarts af.

  Vergoedingen
  Ook ziektekostenverzekeraars zien het belang in van een bezoek aan de mondhygiënist. De kosten voor een behandeling door een mondhygiënist worden meestal geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullende tandheelkundige verzekering. Dit verschilt wel per verzekering, maar dat wordt met u besproken.

  Luxe?
  Aandacht voor de mond is niet alleen noodzakelijk, maar ook iets wat u zichzelf mag gunnen! Door de persoonlijke aandacht en de fijne sfeer geven de mondhygiënisten iets extra’s aan uw behandeling. Na een gedegen reiniging, met als finishing touch het polijsten van uw tanden, zult u onze praktijk zeker met een brede lach verlaten. En die mooie uitstraling heeft weer effect op de manier waarop anderen op u reageren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply