Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gun je voeten ook een feestje

  Als je dit leest, hopen we natuurlijk dat de zomer is losgebarsten. Tijd van vakantie, chillen, BBQ, relaxen en natuurlijk een feestje bouwen. Aan onze voeten willen we dan natuurlijk niet te veel gedoe, maar graag wel iets wat comfortabel zit en als het kan toch ook wel iets wat een ander stiekem niet heeft. Een onmogelijke opgave? Niets is minder waar.

  Met klinkende namen als Yoga Sling en Fraid Not heeft het eigenzinnige Sanuk een serie slippers op de markt gebracht, die overduidelijk het signaal ‘Never uncomfor­table’ afgeven. Vergeet de ‘Ipa’ en de ‘Hava’, want als je eenmaal een Sanuk aan je voeten hebt gehad, ben je voorgoed genezen van die plastic rommel.

  Ze zien er chill uit en zijn supercomfortabel. Het geheim? De zool is gemaakt van gerecyclede yogamatjes; #myzenmomentje, om het maar even zo te zeggen. En ook al is het dan zomer en staan we zelf wat meer in de relaxstand, de voetjes moeten nog steeds veel werk verrichten. Gun ze dan ook eens een feestje (en jezelf trouwens ook) en trakteer ze op een paar Sanuk slippers.

  Party time!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply