Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haaatttttsjjjjjoooeeee!!!!!!!!
  Rate this post

  Wat is de herfst toch leuk met al de mooie kleuren in de natuur! Genieten van lange wandelingen door het geritsel van bladeren, genieten van de warmende zon die ondanks de koudere temperaturen de buitenlucht zo heerlijk maakt. Maar naast het genieten van de natuur brengt de herfst ook een verkoudheid mee, of je hebt de griep te pakken.

  Mijn adviezen hoe je jouw weerstand hoog kunt houden:
  1. Blijf bewegen. Ook al is het buiten koud of nat: probeer toch een klein rondje te lopen.
  2. Neem voldoende rust. Slaap regelmatig, ga naar de sauna, geniet van een massage.
  3. Let op dat je gezonde voeding nuttigt. Eet seizoensgroenten en fruit, en eet vooral ook regelmatig een warme maaltijd. Een warme snack hoort niet bij een warme maaltijd!
  4. Extra vitaminesuppletie: vitamine C, vitamine D, multivitamine.
  5. Let op je hygiëne. Houd een zakdoek voor je mond of neus als je moet hoesten of niezen. Was regelmatig je handen met zeep en water.
  Heb je het toch te pakken? Dan zou ik je het gebruik van etherische oliën adviseren. Mijn favoriet is pepermunt. Bij verkoudheid op voorhoofd en slapen gesmeerd en bij hoesten en bij keelpijn smeer je het op de borst en keel.

  Wil je meer weten over het gebruik van etherische olie en vitamines? Of wil je gewoon een afspraak maken voor een massage? Of wil je precies weten hoe het met je staat? Laat dan een gezondheidsscan maken en luister naar het advies hoe je je lichaam weer in balans krijgt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply