Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal alles uit jezelf
  Rate this post

  Wil je af van stress en meer in balans zijn? Zen4U verzorgt workshops en trainingen met behulp van Healing Tao, Tao Yin Yoga, Tai Chi, (medische) Chi Gung, Zen, mindfulness en coaching.

  Vrouwen
  Veel vrouwen hebben het erg druk door de combinatie van werk, de zorg voor het gezin, het huishouden en hormonale schommelingen. Door middel van een training met ademhalingstechnieken kunnen vrouwen hun energie en sensualiteit terughalen. Speciale aandacht bij de training is er daarbij voor de bekkenbodem. De training is er in de vorm van een intensieve dag, maar kan ook plaatsvinden tijdens een Healing Tao en Coaching vakantie-op een mooie locatie in het buitenland. Kom weer helemaal terug in je kracht! De methode is ook geschikt voor senioren, en kan helpen bij pijnbestrijding of om de kwaliteit van leven te bevorderen.

  Ondernemers en bedrijven
  Ondernemers hebben behoefte aan inspiratie, creativiteit en nieuwe energie. Behoefte aan een snelle lichamelijke ontspanning? Wat denk je van direct weer een rustige geest en een opgeruimd gevoel, ruimte voor nieuwe zaken en een gezonde geest in balans met een gezond lichaam? Hoe? Door middel van een speciaal ontwikkelde methode in Staan, Rust en Kracht wordt snel ruimte gemaakt voor een nieuw energiek optreden. Het opruimen van je eigen ‘harde schijf’ dus. Met Healing Tao-trainingen van Zen4U leer je stress te (h)erkennen en weer contact te leggen met jezelf. Je wordt direct rustiger, alerter en geestelijk krachtiger. Er is ook aandacht voor het gevoel nodig. Dit aspect wordt nogal eens verwaarloosd, omdat beslissingen meestal rationeel worden genomen. Bij de training leren ondernemers dan ook om bij zichzelf naar binnen te kijken en de confrontatie met zichzelf aan te gaan. De cursus, die zowel binnen als buiten gegeven wordt, kan geheel op maat vormgegeven worden. Bijvoorbeeld om een herstructurering dan wel fusie- of overnameproces goed te laten verlopen.
  Voor bedrijven biedt Zen4U ook teambuildingsessies aan ­onder de naam Business Breaks, die kunnen variëren van twee uren tot een of meerdere dagdelen (of avondprogramma). Ze zijn ook mogelijk ook op een heel bijzondere locatie!

  Docenten en ouders
  Irma heeft onder de naam ‘ZEN4kids’ een leuke werkmethode samengesteld voor docenten op basisscholen, begeleiders en ouders, waarmee ze kinderen kunnen voorbereiden op een drukke toekomst. Met behulp van simpele en plezierige technieken leren kinderen om in balans te raken en te blijven. Ook zijn er leuke bewegingsoefeningen, waarmee de kinderen op een speelse manier in hun eigen kracht komen te staan. Inmiddels hebben verscheidene scholen al belangstelling getoond voor de werkmethode.

  Irma Soetekouw is een veelgevraagd Yoga- en ­Mindfulness-coach voor Spirituele Vakantie Reizen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply