Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal het beste uit jezelf met hypnotherapie
  Rate this post

  Heb je genoeg van al die mooie foto’s en verhalen van andere mensen op Facebook en Instagram alsof zij een groots en meeslepend leven leiden? Krijg jij daardoor het idee dat je stilstaat en je leven niet optimaal benut? Niets is minder waar! Het is de buitenkant. Een mooi, groot en meeslepend leven komt van binnenuit zonder dat het een podium nodig heeft. Hypnotherapie kan jou helpen om het beste uit jezelf te halen.

  Je droomt er al jaren van om voor jezelf te beginnen. Je durft de knoop maar steeds niet door te hakken. Je houdt jezelf onbewust tegen door negatieve emoties en overtuigingen. Gedachten als ‘Dat kan ik toch niet’, ‘Dat lukt me niet’ en ‘Wat als het misgaat?’ zijn automatisch en komen als vanzelf. De manier waarop jij over jezelf denkt, oordeelt en in het leven staat, bepaalt welke keuzes je maakt en hoe jouw leven eruitziet. Hypnotherapie gaat diep in op die onderliggende negatieve emoties en overtuigingen en helpt ze je op te lossen. Hoe zou het zijn, als je de vrijheid hebt om je te richten op alle mogelijkheden in je leven?

  De therapie
  Tijdens de hypnotherapie word je in een ontspannen toestand gebracht, die ook wel ‘trance’ genoemd wordt. Deze ‘trance’- toestand voelt prettig en ontspannen aan. Door deze ontspanning ben je niet helemaal van de wereld, maar je bent sterk gericht op je binnenwereld. Hierdoor kom je bij je onbewuste gevoelens en overtuigingen. Je wordt je bewust van je beperkende en negatieve gedragspatronen. Door middel van hypnotherapie word je in staat gebracht om veranderingen aan te brengen in de onderliggende negatieve en beperkende emoties en overtuigingen. Je wordt verlost van de automatische negatieve gedachten die jou zo beperken. Je wordt zelfverzekerder en ervaart zoveel vrijheid en ruimte, dat er tal van nieuwe mogelijkheden ontstaan.

  ‘Een totaal ander mens’

  Van tevoren was ik een beetje sceptisch. Maar is het een goede beslissing geweest om naar Karin te gaan. Al jaren kampte ik met een laag zelfbeeld. Hier ondervond ik last van op allerlei vlakken in mijn leven. Ik koos voor banen die niet goed bij mij pasten en hield vast aan vrienden met wie ik eigenlijk niet zoveel had. Na het ondergaan van een aantal sessies heb ik een mentale staat bereikt waarin ik mij vrij voel. Ik heb er 35 jaar over gedaan om van mezelf te kunnen houden. Om keuzes te kunnen die maken die goed waren voor mijzelf en niet waarvan ik dacht dat de buitenwereld die van mij verlangde. Maar nu het moment daar is, ben ik eindelijk wie ik ben. Ik ben een totaal ander mens geworden. Hier heeft Karin mij bij geholpen. Zonder haar heb ik dit niet kunnen doen. Ontzettend bedankt!

  Lia, 35

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply