Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal het beste uit jezelf dit seizoen
  Rate this post

  Heb jij ook de zomer in je bol? Waarom is de uitdrukking eigenlijk alleen ‘in je bol’, als je dit gevoel door je hele lijf kunt voelen? Actief, met frisse moed en opgewekte energie of passief, je rust nemend en de zon zijn werk laten doen. Wil je het beste uit de zomer halen of het beste uit jezelf halen in de zomer?

  Sommige mensen ervaren de zomerse energie als nieuwe kracht in zichzelf. Je voelt je sprankelend, je bent enthousiast, je hebt zin om van alles te ondernemen en hebt veel nieuwe ideeën. En sommige mensen ervaren de zomerse energie als een loomheid, in een roes. Lekker langzaam; alles op zijn tijd. De warmte van de zon ontspant de spieren en voedt je met vitamine D. Heerlijk om hieraan toe te geven en je hierin te laten meevoeren. Je laadt jezelf weer even helemaal op.

  Aangename gevoelens versterken
  Welk zomers type jij ook bent: massage doet je aangename gevoelens versterken. Dit komt onder andere door toxicine, ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd. Dit hormoon komt vrij bij aanraking en sociale contacten. Massage is een heel mooie manier om de aanmaak van oxytocine te verhogen. De technieken, de olie, de aandacht en de rust zorgen voor een heerlijk relaxed gevoel. Bovendien versterkt massage je lichaamsbewustzijn: je bent beter in contact met jezelf, met je gevoel en je intuïtie. Doordat de doorbloeding gestimuleerd wordt, verbetert de huidconditie, en de voedende massageolie wordt hierdoor goed opgenomen. Door de massage wordt al het weefsel versoepeld, wordt de doorbloeding verbeterd en wordt de lymfe gestimuleerd, waardoor afvalstoffen loskomen. Je voelt je relaxed, ­opgeruimd en klaar voor de zomer!

  Allerlei massages
  Bij massagepraktijk LOTS ben je in goede handen. Neem bijvoorbeeld een ontspanningsmassage. Dit is een milde massage die erop is gericht om de perfecte balans te vinden tussen lichaam en geest, zodat je weer heerlijk ontspannen raakt. Bij mij kun je ook terecht voor klacht­gerichte massages. Ik beheers verschillende technieken en ben gespecialiseerd in ‘deep tissue’-massage. Mijn massages zijn meestal een combinatie van verschillende technieken. Hierdoor is iedere massage anders en afgestemd op jouw wensen. Kijk eens rustig rond op mijn website om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply