Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Haal je bikini maar vast tevoorschijn!

  Zeg eens eerlijk: durf jij je in bikini te vertonen op het strand? Of hul je je liever in een wijde strandjurk om je vetrolletjes zo veel mogelijk te verhullen, lig je het liefst onder je badhanddoek in plaats van erop zodat niemand de cellulite op je benen ziet of draag je alleen nog maar een badpak zodat de striae die tijdens je zwangerschap is ontstaan aan ieders oog onttrokken wordt?

  Kon je je huid maar een boost geven, zodat cellulite en zwangerschapsstriemen verdwenen of amper nog zichtbaar waren en kon je het vet in de lovehandles of zwembandjes maar laten smelten. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar er ís een behandeling die deze dromen uit laat komen.

  Infrarood
  De Infra Slim Body Contouring is een doelgericht infraroodsysteem dat de zones waar het vetweefsel zich bevindt verwarmt. Snel en pijnloos verhit het je vetcellen van binnenuit, waardoor het vet en afvalstoffen eruit verdreven worden. Omdat de warmte ook de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie herstelt én de bloedcirculatie stimuleert, wordt het vet en de afvalstoffen via je lymfestelsel afgevoerd om je lichaam uiteindelijk te verlaten. Door deze processen die op gang komen, verbrand je maar liefst 1200 kcal in een behandeling van één uur. Je leest het goed: 1200 kcal! Dat is heel wat meer dan een uurtje wandelen (250 kcal), fietsen (375 kcal) of hardlopen (500 kcal)!

  Mooier en fitter
  Tijdens de behandeling kun je rustig blijven liggen en hoef je zelf niets te doen. Het apparaat zorgt voor infraroodwarmte en zachte druktherapie. Zo eenvoudig raakte je nog nooit centimeters kwijt. Neem dus maar afscheid van je ‘zadeltassen’, sinaasappelhuid en striae, want het resultaat zie en voel je na iedere behandeling én het resultaat is ook nog eens blijvend! Afgezien de zichtbare gevolgen van de behandeling met de Infra Slim Body Contouring, heeft het nog meer positieve effecten. De warmte bevordert de ontspanning van je spieren en maakt je spieren en gewrichten soepeler. Het verbetert de doorbloeding waardoor zuurstof beter wordt opgenomen, afvalstoffen sneller worden afgevoerd en je huid- en spierweefsel worden gerevitaliseerd. Daardoor geeft een behandeling verlichting bij pijn, spier- en gewrichtsproblemen en vermoeidheid. Al na één keer voel je je fitter.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply