Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal eruit wat erin zit!
  Rate this post

  Niet alle leerlingen op de middelbare school kunnen even gemakkelijk meekomen in het schoolse systeem. Naarmate de leerstof complexer wordt, neemt de werkdruk voor hen wel érg toe, en de proefwerk- en rapportcijfers gaan omlaag. Ze denken dat ze dom zijn, terwijl dat niet zo is, en dat frustreert zowel het kind als de ouders. Denk je ook dat er niet uit jouw kind komt wat erin zit? Dan kan een beetje hulp van buitenaf helpen!

  Het kan zijn dat je kind nooit heeft ‘leren leren’. Dat hoefde op de basisschool geen probleem te zijn, maar in het voortgezet onderwijs moet er gepresteerd worden… Niet iedereen kan deze overgang gemakkelijk maken. Leert je kind wel op een manier die bij hem of haar past?
  Ik kan jouw kind helpen door zijn of haar leerstijl onder de loep te nemen. Daarbij kijk ik naar verschillende aspecten en focus ik op datgene waar je kind wél goed in is. Geen twee kinderen zijn gelijk, en ook geen twee breinen zijn hetzelfde.
  Je kind krijgt handvatten om op een beeldende manier om te gaan met de lesstof en de lesstof onder de knie te krijgen. De technieken die worden ingezet, helpen je kind bij het leren, plannen en maken van het huiswerk. Door deze aanpak krijgt je kind inzicht in de werking van het eigen brein en krijgt het weer zelfvertrouwen en motivatie voor school.
  Een schooljaar duurt lang, en het zou zonde zijn als je kind afhaakt. Geef je kind een ­duwtje in de goede richting en neem contact met me op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply