Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Haal het beste uit je huid

  Hannah bindweefselmassage is dertig jaar geleden door hannah ontwikkeld om de doorbloeding te stimuleren. Het verbetert de huidstructuur, vermindert verklevingen en verstevigt het bindweefsel. Als vervolg hierop kwam de Rimpel Reductie Therapie, eveneens ontwikkeld door hannah. Bij deze massage wordt iedere vierkante centimeter behandeld. Het gaat volumeverlies tegen en pakt rimpels en littekens aan. De massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage. Hij is dan wel stevig, maar niet pijnlijk en je gaat zeker niet bont en blauw de deur uit. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot.

  Intense Treatment
  ‘Onze Intense Treatment is een combinatie van onze befaamde bindweefselmassage en de nieuwe Trans6peel die eventueel ook nog kan worden afgesloten met de Beauty Collageen Lamp’, vertelt Els Kiljan enthousiast. ‘De Trans6peel is een milde, maar effectieve peeling. De unieke combinatie van verschillende soorten zuren zorgt ervoor dat pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Littekens verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. Samen met de bindweefselmassage krijg je een veilige, maar zeer effectieve behandeling voor een mooie en gezonde huid. Het licht van de Beauty Collageen Lamp, waarmee de Intense Treatment kan worden afgesloten, intensiveert de behandeling. Het resultaat is een gezonde, stralende huid met zichtbaar meer volume en minder zichtbare rimpels.’

  Toptips van Els
  – Tijdens de bindweefselmassage werkt Bodyspice met producten van hannah. Door deze producten ook thuis te gebruiken, krijgt je huid genoeg voeding om deze intense behandeling aan te kunnen en heb je langer plezier van het resultaat.
  – Laat je door de specialisten van Bodyspice adviseren wat voor jouw huid de beste producten zijn in het koude winterseizoen.

  Over Bodyspice
  Bodyspice vierde 3 november haar 23e verjaardag. De schoonheidssalon werkt al 20 jaar met huidverbeterende producten van hannah, de daarbij horende hannah bindweefselmassage én zijn intensievere opvolger de Rimpel Reductie Therapie. Ervaring genoeg dus, maar toch laten alle medewerkers zich jaarlijks bij hannah nascholen om hun kennis up-to-date te houden. Het belangrijkste doel van Bodyspice is om iedere huid intensief te verbeteren en langdurig zo mooi, jeugdig en gezond mogelijk houden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply