Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal het beste uit jezelf
  Rate this post

  Je weet het eigenlijk best. Het zou beter voor je zijn om meer te bewegen, gezonder te eten, vet te verliezen of eindelijk eens aan de slag te gaan met je lichamelijke klachten. En wanneer je jezelf voldoende hebt overtuigd, lukt dat je ook best, voor even. Want al snel verval je in je oude gewoontes. Je blijft steken in dat stukje zelfontwikkeling dat zo veelbelovend begon, maar dat na verloop van tijd weer als sneeuw voor de zon is verdwenen.

  Je hebt waarschijnlijk het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd, maar nog niets helpt. En eigenlijk weet je ook wel hoe dat komt. Die oorzaak ligt voor een groot deel in jezelf, omdat er nu eenmaal momenten zijn dat je de discipline die je jezelf hebt opgelegd niet kunt opbrengen. Als het regent dat het giet of je moe bent na een lange dag werken, lijkt dit al snel een goed excuus om niet naar de sportschool te gaan. Als je een rotdag hebt gehad of alles je tegenzit, dan is het gewoon zó lekker om die dikke reep chocola op te eten of dat wijntje te drinken. Dat heb je wel verdiend, toch? Daarna voel je je echter vaak weer schuldig of heb je spijt van je moment van zwakte. En toch ga je een volgende keer net zo gemakkelijk weer de fout in. Wat jij nodig hebt, is een stok achter de deur!

  Volhouden
  Een personal trainer is zo’n ‘stok’ die jou helpt om je doelen te bereiken én het beste uit jezelf te halen. De personal trainer kijkt samen met jou naar jouw persoonlijke situatie, bekijkt welke doelen haalbaar zijn en maakt een plan op maat, helemaal afgestemd op wat jij kunt en wilt bereiken. Samen trainen en samen de knelpunten bespreken en één voor één tackelen: dat is de kracht van een personal trainer. De trainer blijft je motiveren, vooral op die momenten waarop jij normaal gesproken al lang weer teruggevallen was. Daardoor leer je om vol te houden, om nieuwe gewoontes aan te leren en deze vast te houden.

  Voeding
  Jouw personal trainer helpt je om bij deze nieuwe levensstijl ook op je voeding letten. Vet verliezen, spiermassa aankomen, je fit en gezond voelen: hoe werkt dit nou echt in jouw lichaam? Waar is de lijn tussen feiten en fabels? Jouw trainer zal al je vragen beantwoorden en samen met jou streven naar een voedingspatroon dat voor jou werkt!

  Rob van der Velden heeft, na het afronden van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, en na eigenaar te zijn geweest van diverse fitnessclubs en bedrijfsfitnessondernemingen in Amsterdam, in 2012 Personal Training Zuid opgericht, om daarmee weer zijn passie op te pakken: Personal Training. Met zijn ruime ervaring in diverse sporten, waarbij hij Nederlands kampioen turnen en Nederlands kampioen kickboksen is geweest, wil hij zijn klanten inspireren en motiveren om een gezonde en sportieve lifestyle na te streven. Training Zuid biedt Personal Training, maar ook ‘small group’ training, met een diversiteit aan disciplines voor jong en oud.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply