Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Haal het beste uit jezelf

  Nu we veel binnen zitten, heb je alle tijd om eens flink met jezelf aan de slag te gaan. Misschien kan je huid wel een boost gebruiken of wil je nu eindelijk eens van al die extra coronakilo’s af. Als je nú start met daar aandacht aan te besteden, mag jij straks, als de temperaturen buiten omhoog gaan en je er lekker op uit kunt trekken, weer gezien worden!

  Maskne
  Met de komst van de mondmaskers die het dagelijks straatbeeld bepalen, heeft ook een nieuw huidprobleem zijn intrede gedaan: maskne. De wrijving van het masker irriteert je huid, waardoor deze extra gevoelig wordt. Daarnaast kan de uitgeademde lucht niet goed weg, waardoor het neerslaat op je huid en je poriën afsluit. Onder het masker ontstaat daardoor een warm en vochtig ‘klimaat’ waarin bacteriën prima gedijen en dus ontstekingen in de afgesloten poriën kunnen veroorzaken en puistjes ontstaan.
  ‘Het lijkt erop dat we nog wel een poosje mondmaskers moeten blijven dragen, maar dat betekent niet dat je ook al die tijd last houdt van maskne’, stelt Gea Bruins gerust. ‘Met een combinatie van drie producten van het merk Environ is dit goed te behandelen. Het komt erop neer dat je je huid hydrateert met een moisturiser met vitamine A. Dit versterkt je huid en houdt je immuunsysteem alert. Door vervolgens een antioxidant gel te gebruiken verhoog je de immuniteit van je huid, terwijl het tegelijkertijd de gevoelige huid verzacht. En met een gel cleanser hef je tot slot de acne-uitbraak op. We bereiken hier heel goede resultaten mee!’

  Een gezonde huid
  Hebben maskne of acne littekentjes achtergelaten op je gezicht? Of is je huid beschadigd door de zon, heb je pigmentvlekken of storen de eerste zichtbare verschijnselen van huidveroudering je? Dan bieden de nieuwe Environ Cool Peelbehandelingen je een goede oplossing. Gea: ‘De kuur wordt helemaal op maat aangepast aan jouw huidconditie: van een zeer zachte peeling tot een intensievere behandeling voor hardnekkige huidproblemen. Het mooie van de technologieën van Environ is dat ze helpen de huid te regenereren zonder haar natuurlijke functies aan te tasten. Daardoor kunnen we de meest veilige en doeltreffende behandelingen met resultaten op lange termijn bieden.’

  Jouw streefgewicht binnen handbereik
  Wil je in het nieuwe jaar nu eindelijk eens je streefgewicht bereiken en behouden? Maak dan een afspraak voor een PowerSlim intake. Instituut GAEA is een PowerSlim gecertificeerd center, zodat je zeker weet dat je de juiste begeleiding krijgt. Het afslankprogramma kent drie fases met elk ongeveer zes eetmomenten per dag. In de eerste fase ga je actief aan de slag met het verliezen van overtollige kilo’s. Honger lijden hoeft niet, want ongeveer elke 2,5 uur is er een eetmoment. Wanneer je streefgewicht in zicht is, breekt de tweede fase aan. In deze overgangsfase, waarin de PowerSlim producten worden vervangen door gewone voedingsproducten, leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. De derde fase, waarin je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim eet, is erop gericht om je streefgewicht te behouden. Ook in deze laatste fase blijft je coach je begeleiden en adviseren.

  Beautytips van Gea
  Ben je op zoek naar een origineel cadeau of wil je gewoon jezelf eens extra verwennen? Speciaal voor jou heeft Gea een heerlijke top 3 samengesteld:
  Tip 1: Celestial Lights Holliday Collection: sla je slag met deze unieke geschenken zoals Shimmer and Dazzle Lip Kits, Starry Eyes Mascare Set, Illuminating Lights Face Palette of de 12 Days of Celestial Skincare Make-Up.
  Tip 2: Stay Glowing Travel Essentials Set van Environ: deze gelimiteerde editie die krachtige formules bevat die het aanzien, de veerkracht en de uitstraling van jouw huid verbeteren.
  Tip 3: Skin Ultimate: deze kuur van 28 dagen met 5 geavanceerde supplementen voor een stralende huid, stralend haar en stralende nagels wordt ook wel de anti-aging gezichtsbehandeling in een capsule genoemd.

  Alles onder één dak
  Het mooie aan Schoonheidsinstituut GAEA is dat je er voor van alles op beautygebied terecht kunt: van een professionele make-upsessie tot een heerlijke manicure of pedicure. En dat alles onder één dak. ‘Ja, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist, medisch pedicure, manicure en voedingsadviseur’, somt Gea Bruins op. ‘Het leven is turbulent, hectisch en gehaast. Stress en burn-out zijn begrippen die we als normaal beschouwen. Mijn klanten stel ik helemaal centraal, zodat ze kunnen ontspannen en tot rust komen. De naam van mijn schoonheidsinstituut is met zorg gekozen. ‘GAEA’ betekent ‘Moeder Aarde’. Die betekenis kenmerkt de manier van werken en handelen van mijn praktijk. Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijke producten en stel in overleg met jou een behandelprogramma samen om het evenwicht tussen uiterlijke en innerlijke schoonheid weer in balans komt.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply