Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Haal het beste uit jezelf

  Iedere vrouw heeft het recht om er goed uit te zien. Ook als je geen maatje 36 hebt, moet er voor jou kleding zijn die bij je persoonlijkheid past en die je goed staat…

  Zizzi is een Deense keten van kledingzaken met inmiddels 6 vestigingen in Nederland: Nieuwegein, Den Bosch, Nijmegen, Leiden, Delft en Amersfoort. De zaak biedt trendy, stoere en vrouwelijke kleding in maat 42 tot 56, met behoud van een goede pasvorm.

  Veel van de huidige klanten kochten eerder kleding bij andere winkels, en door het beperkte aanbod daar kochten ze vaak iets omdat het maar paste; niet omdat ze het bewuste kledingstuk ook echt leuk vonden. Bij Zizzi is er een breed aanbod en gaan de medewerksters samen met jou op zoek naar welke style nu echt bij jou hoort! Voorop staat waar jij je goed in voelt. De medewerksters adviseren je graag over wat past bij jouw figuur en voor welk doel je de kleding gaat dragen. Met de tips die je krijgt, kun je het beste uit jezelf halen. Welke maat je ook hebt: het gaat erom dat je je identiteit behoudt, en als je je prettig voelt, straal je dat ook uit.

  Zizzi heeft onder andere een enorm jeansaanbod, met broeken die onwijs goed zitten, ongeacht je lichaamsvorm. Daarnaast worden ze aangeboden in verschillende lengtematen, dus er zijn altijd broeken die jou goed staan.
  Naast een ruim aanbod in kleding kun je bij Zizzi ook terecht voor leuke accessoires, zoals riemen in verschillende lengtes, en sjaals.

  In de winkel is alle tijd en aandacht voor jou, en de koffie staat klaar. De collectie wordt geregeld vernieuwd, dus het loont de moeite om eens vaker langs te gaan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply