Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal het beste uit jouw interieur
  Rate this post

  Wanneer jou wordt gevraagd hoe je droominterieur eruit ziet, heb je daar waarschijnlijk allerlei ideeën over. Je weet wat je mooi vindt, hebt een Pinterest-bord vol plaatjes voor inspiratie en ook qua sfeer of stijl kom je een heel eind. Maar, zoals met zoveel dingen is het de uitvoering die het lastig maakt. Het inhuren van een interieurstylist is daarom een ontzettend goed idee. We zetten de voordelen voor je op een rijtje.

  Huidige meubelindeling loslaten
  Wanneer je zelf een ruimte in je huis een make-over wilt geven, zul je merken dat het behoorlijk lastig is om de huidige indeling van die ruimte los te laten. Een interieurstylist heeft vaak creatieve oplossingen voor alledaagse interieurproblemen. Hierdoor kan de interieurstylist je helpen om eens helemaal anders naar een ruimte te kijken en verrassende mogelijkheden te zien!

  Evenwichtig en sfeervol

  Het kiezen van de juiste kleurencombinaties en stijlen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Door goed te luisteren naar jou wensen en verwachtingen, kan een interieurstylist dit vertalen naar een nieuw, evenwichtig en sfeervol interieur. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met een balans tussen verschillende kleuren, maar ook tussen materialen, meubels en de indeling én functie van de ruimte. Ook als je meubels hebt die nog niet aan vervanging toe zijn, maar tóch op zoek bent naar
  een nieuw, samenhangend interieur, kan de interieurstylist hierover adviseren! Minder rigoureus, maar nog steeds met een groots effect.

  Stylingplan
  Een interieurstylist begint niet zomaar aan een project. Vooraf wordt een zorgvuldig samengesteld sylingplan gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende tools zoals kleur- en materiaalstalen, kleurenwaaiers en plattegronden. Dit heeft als grote voordeel dat de stylist aan de slag gaat met het eindresultaat voor ogen en dat jij óók al een goed beeld hebt van het plan!

  Kosten- en tijdmanagement
  Het veranderen van een interieur kan een tijdrovend project lijken waarbij je al snel het overzicht kwijtraakt. Met hulp van een interieurstylist hoef je je hier geen zorgen over te maken. De stylist behoudt het overzicht op het totaalproject én helpt bij de planning volgens je budget én het tijdschema.

  Tip!
  Een ronde eettafel geeft extra gezelligheid. Je kunt elkaar aankijken en je hebt met iedereen contact. Niet alle woonkamers zijn geschikt voor een ronde eettafel, maar als je de ruimte hebt is het zeker de moeite waard. Ben je benieuwd of jij ook een ronde eettafel kunt aanschaffen of heb je andere brandende interieurvragen? Interieurstylist Annemieke Bezemer was als kind al dol op alles wat met inrichten en interieur te maken heeft. Ze heeft dan ook van haar passie haar werk gemaakt en helpt jou graag om op een evenwichtige, creatieve manier het beste uit jouw interieur te halen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply