Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal het maximale uit jouw haar
  Rate this post

  Wil je je haar onder handen laten nemen bij een kapsalon waar écht de tijd voor je wordt genomen? En waar jouw wensen vooropstaan? Dat kan!

  Cosmo Hairstyling is er voor iedereen: vrouwen, mannen en kinderen. Bij de salon wordt altijd gekeken naar wat bij de klant past die in de stoel plaatsneemt. Als je laat weten wat jouw wensen zijn, wordt daarnaar geluisterd. Het team is gepassioneerd om jouw het kapsel te geven dat het beste bij jouw persoonlijkheid past. En de haarspecialisten zorgen ervoor dat je kapsel lang mooi blijft, zodat je bij een bezoek het maximale uit jouw haar haalt. Klanten met een pony, nekhaar of bakkenbaarden kunnen hun haren gratis laten bijknippen of scheren.
  De medewerksters blijven hun vakkennis bijhouden,
  om te kunnen inspelen op de vraag van de klant van nu:
  de werkende vrouw die weinig tijd heeft, maar wel altijd een mooi kapsel wil.

  Vestigingen
  Cosmo Hairstyling heeft in Zeist een vestiging aan de ­Hogeweg in het centrum, en aan de Huis ter Heideweg.
  In de ruime vestiging in Nieuwegein, in winkelcentrum ­Cityplaza, is ook plek voor een nagelstyliste en een ­masseuse, zodat je onder één dak terecht kunt voor een fantastisch kapsel, ontspanning én mooie nagels!
  Denise Woutersz van Mooi by Denise werkt op afspraak, en is net zo gedreven als de kapsters van Cosmo Hair­styling. Bij Sylvia Groen van massagepraktijk Auri Mani kun je ­terecht voor ontspanningsmassage, sportmassage, ­voetreflexmassage, shiatsu en stoelmassage.

  Online afspraak maken
  Bij Cosmo Hairstyling kun je eenvoudig online een ­afspraak maken. Kies je vestiging, je favoriete kapster,
  een datum en een tijdstip, en je afspraak wordt ingepland. Snel en gemakkelijk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply