Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal het mooiste uit jezelf
  Rate this post

  Wij vrouwen zijn geneigd onszelf weg te cijferen. We zijn regelaars. Zijn behulpzaam, zorgzaam en hebben vaak ook nog een baan. We staan altijd klaar voor man en kinderen. En laten ons werk voorgaan. Nu, lekker uitgerust van de vakantie, met een mooi zomers kleurtje is het de perfecte tijd om jezelf eens op een voetstuk te plaatsen. Jezelf in de spotlight te zetten. Jezelf mooi te voelen, stoer, vrouwelijk of sexy.

  Ben jij ook degene die nooit op de foto staat? Degene die de vakantiefoto’s maakt? Het hele gezin staat op de foto. Maar mama niet! In elke vrouw schuilt een model. Weg met de smoesjes: ‘Ik ben niet fotogeniek / ben te dik / ben te dun / heb rimpels’. We hebben allemaal wel iets moois. Gezicht, ogen, lippen, billen, schouders, borsten. ‘Echte’ vrouwen kunnen er ook fantastisch uitzien, door de juiste kledingkeuze, kleuren, prachtige make-up en de in­zichten van een goede fotograaf.

  Vrouwen fotograferen
  ‘Ik geniet van elke fotoshoot. Maar bij vrouwen heb ik te maken met een extra dimensie’, vertelt Elly Vreugd gepassioneerd. ‘De onzekerheid wegnemen, zodat een camera niet langer een obstakel is, maar een middel waar je gebruik van kunt maken. Door mijn dansachtergrond in combinatie met mijn fotografie-ervaring kan ik veel variatie in poses realiseren. En kan ik het ook uitleggen. Ik houd ervan vrouwen te fotograferen op verschillende manieren. Met verschillende uitstralingen. Elegant, lieflijk, stoer, glamour of boudoir. Elke vrouw is prachtig op haar eigen manier. En die schoonheid wil ik in beeld brengen.’

  Gewone vrouwen
  ‘Wij vrouwen zijn niet gewend aan fotoshoots. En dat hoeft ook niet. De grote foto is van een jonge vrouw die voor het eerst een fotoshoot deed. De dame met de krullen wist niet hoe vaak ze van tevoren moest zeggen: ‘Ik ben niet foto­geniek. Dit is mijn eerste keer. Het wordt vast niets.’ Maar beide dames staan er prachtig op. Verbaasd over zichzelf. Ze willen allebei graag nog een keer. Fantastisch. Daar geniet ik van’, vertelt Elly enthousiast. ‘Be proud and show it to the world. En je zult zien dat mensen in de omgeving trots op jou zijn. Partner, kinderen, ouders en vrienden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply