Rate this post
 • Haal meer plezier uit je leven
  Rate this post

  Onze samenleving is haastiger dan ooit. Mede door technologische ontwikkelingen en de invloed van moderne media kunnen we niet alleen sneller handelen en communiceren dan voorheen, we willen ook sneller handelen of voelen ons daartoe gedwongen. Die snelheid is niet altijd wenselijk en kan leiden tot miscommunicatie en onbegrip, maar ook tot een haastig, gejaagd of zelfs stressvol bestaan.

  Mental Fitness richt zich op gesprekstechnieken, ontspanningsoefeningen en een wakker bewustzijn, met als doel: meer plezier uit je leven halen.
  De Samenhang biedt een gevarieerd Mental Fitness-programma, dat richt zich op onze geestelijke conditie. In sessies van een uur wordt in onze sfeervolle en rustgevende ruimte stilgestaan bij wat je werkelijk nodig hebt in je leven. Op even pragmatische als inspirerende wijze en net zo gefocust als ongedwongen leren we je ontstressen, behandelen we specifieke thema’s en werken we met spellen.
  Onder ‘ontstressen’ verstaan we het loslaten van stress, maar ook het vinden van rust of het beter leren slapen. Ook behandelen we thema’s als angst, vertrouwen, agressie, relaties, dromen, het stellen van grenzen en de balans tussen werk en privé. Het werken met spellen ten slotte is een speelse methode om inzicht te krijgen in je eigen denken en handelen, om te ontdekken waar je talenten liggen of als hulp bij het zoeken naar een geschikte beroepskeuze of studierichting.

  Over De Samenhang
  De Samenhang staat voor communicatie, persoonlijke groei en bewustwording, benaderd vanuit een unieke psychologische en filosofische benadering. Je wordt gehoord en gezien!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply