Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal meer uit je brein!
  Rate this post

  Op hogere leeftijd een jong en scherp brein houden. In het nu leven. Meer gedaan krijgen in kortere tijd. Je doelen nastreven én realiseren. Vind jij ook dat in een ouder wordende samenleving het vitaal houden van het brein van vitaal ­belang is? Wil jij je brein ook graag ­scherper en sterker maken?

  Focus Insight heeft met de nieuwe methode ‘Braintrainer’ als doel jou je brein optimaal te leren benutten. Je ontdekt de technieken die ervoor zorgen dat je efficiënter bent, dat je gefocust werkt aan je persoonlijke doelen. Deze methode bestaat uit losse modules die naar keuze kunnen worden gevolgd na een vrijblijvend intakegesprek. Deze modules zijn: geheugentraining, mindmapping, snellezen, gezonder leven (slapen, eten, sporten), mindfulness en mental detox (waaronder taalgebruik, motivatie, leerstappen).
  Wil jij ook graag een betere focus, een scherper en vitaler brein en spreekt deze braintraining jou aan? Geef je dan nu op via info@focusinsight.nl.
  Ik bied ook andere diensten aan, waaronder Mindfulness-trainingen en individuele coaching met behulp van visuele middelen. Kijk op de website voor meer informatie en/of meld je aan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply