Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal méér uit je gezondheid!
  Rate this post

  Heeft jouw lichaam ook behoefte aan een goede voorjaarsschoonmaak? Ervaar ook hoe fijn het is meer uit je gezondheid te halen!

  Onze gezondheid wordt door een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Maar hoe we ook ons best doen, bijna niemand krijgt met een ‘normaal’ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen, met tal van klachten zoals hoge bloeddruk, overgewicht, een hoog cholesterol enzovoort tot gevolg.

  Door het lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen, ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ‘schoon’ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.

  3Care
  Het 3Care-concept biedt ondersteuning dankzij reiniging, celvernieuwing en een gezond voedingspatroon. 3Care Cell Protection is een medisch verantwoord programma voor het opruimen van overtollige afvalstoffen en reservevet. Lekker eten, financieel laagdrempelig en eenvoudig in gebruik! Marijke Eijgenraam van Afslankstudio en welzijnspraktijk Gracili is orthomoleculair therapeut en gecertificeerd 3Care voedings- en leefstijlspecialiste, en vertelt je er graag meer over!

  Informatieavond in Amersfoort op 15 april
  Bezoek de 3Care informatieavond met gratis gezondheidsmeting * op maandag 15 april aanstaande in Amersfoort. Voor meer informatie en opgave kun je bellen naar 033-8876699 of mailen naar gracili@online.nl. Voor de gratis bodyscan en bioresonantiemeting graag uiterlijk 3 dagen van tevoren opgeven.

  * gratis bioresonantiemeting, mits vooraf aangemeld en een intakeformulier is ingevuld.

  Over Marijke Eijgenraam
  Eigenaresse Marijke Eijgenraam van Afslankstudio en Welzijnspraktijk Gracili is gewichtsconsulente en orthomoleculair therapeut. Zij is aangesloten bij beroepsvereniging MBOG, waardoor haar consulten door veel verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed worden in het aanvullende pakket. ‘Uiteraard heb ik ook deze methode zelf getest en voelde ik me al snel superfit worden, met als bonus een mooie verlaging van mijn gewicht. Graag wil ik ook jou begeleiden om je weer fitter, energieker en ‘lichter’ te gaan voelen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsbezoek waarin we de mogelijkheden bespreken.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply