Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal meer uit jezelf!
  Rate this post

  De meeste mensen die ik ontmoet in mijn praktijk, hebben moeite om de dingen die ze ervaren te integreren in hun leven. Ze zien de vele gebeurtenissen als ­aanvallen en voelen dat ook zo. Ben je ­bijvoorbeeld net ontslagen, is je vriendschap net uit, heb je onlangs iemand verloren, is het geld eerder op dan de maand lang is, voel je meer dan een ander, dan zul je dit misschien wel herkennen.

  De meeste mensen reageren dus op de situaties die ze tegenkomen. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar dan ervaar je wel de gevoelens die deze situaties jou brengen. Ik heb jaren geleden gekeken naar succesvolle mensen die in hun leven veel bereikt hadden.
  Dankzij mediteren, visualiseren en affirmeren heb ik mijn methodiek ontwikkeld tot een ­succesvol instrument dat nu door veel coaches in Nederland en België wordt toegepast.
  Zodra je vertrouwen hebt in jezelf, zijn medi­teren, visualiseren en affirmeren logisch om je doel te bereiken. Dus wil je uit de sleur? Wil je af van je onzekerheid? Wil je meer uit jezelf halen? Binnenkort starten we in de Zaanstreek een unieke training, die gaat over het afleren van een verkeerde focus. Daarbij gebruiken we de beste tools die je bezit: meditatie, visualisatie en affirmatie. Ik noem de training dan ook ‘FoViMeA-training’. Die kan zowel in de avond (19.30 – 21.30 uur) als in de middag (13.15 – 15.15 uur) plaatsvinden. Er zijn 10 bijeenkomsten. Geef je op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply