Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal ook jouw fysieke trainingsdoel!
  Rate this post

  Voor de meeste mensen is de zomervakantie voorbij en staan er weer goede voornemens voor de deur. Je wilt eindelijk een keer op je voeding gaan letten, vaker sporten dan in de vakantie en bewuster gaan leven.

  Van vakantie kom je ontspannen terug en heb je kunnen nadenken over jouw doelen voor na de vakantie. Helaas zitten we binnen no-time weer in ons oude patroon en stellen we doelen uit naar een punt in de toekomst waarop het ‘beter uitkomt’. Direct na de vakantie beginnen is ook niet het perfecte moment en uiteindelijk komt er maar weinig van terecht.

  De oplossing ligt binnen handbereik
  Er zal altijd een excuus zijn om jouw huidige patronen niet te doorbreken en binnen jouw comfort zone te blijven. Herken deze zogenaamde comfort zone bij jezelf en maak de keuze tussen nu actie ondernemen of geen actie ondernemen. Niet nu beginnen is namelijk codetaal voor nooit beginnen. Jij bent sterk en vrij in jouw keuzes, jij begint nú!

  Aan de slag
  De volgende zaken staan waarschijnlijk op jouw lijstje: voeding, training en levensstijl. Bedenk een simpel voedingspatroon wat je makkelijk vol kunt houden. Meestal zijn we gelijk op zoek naar meer variatie, hoewel je nu bijvoorbeeld ook niet zo gevarieerd eet. Geen excuus dus om er niet aan te beginnen! Gebruik een applicatie om de inname van kilocalorieën bij te houden. Eet vooral groenten en goede (onverzadigde) vetten. Koolhydraten helemaal vermijden is niet nodig, maar nuttig ze wel met mate.

  Beweeg!
  Training is minstens zo belangrijk als voeding. Dit vult elkaar aan. In de ogen van de trainers van PersonalProf is krachttraining de meest efficiënte manier om een lichamelijk doel te behalen. Zorg dat je voldoende kennis opdoet over het menselijk lichaam, begrijp welke oefeningen je voor welke spiergroepen moet doen en zorg er vooral voor dat je oefeningen correct uitvoert.

  Levensstijl
  Eén van de belangrijkste factoren is jouw levensstijl. De vraag die jij jezelf moet stellen is: wie moet je zijn om jouw doel te behalen ten opzichte van wie je nu bent? Dit kan zijn: vaker nee zeggen tegen een borrel, vroeger slapen, meer bewegen, minder snoepen enzovoort. De levensstijl die jij volgt bepaalt namelijk mede of jij het lang vol gaat houden.

  Behalen en behouden!
  Bij de trainers van PersonalProf is het de hoogste prioriteit dat jij jouw doelstelling op een zo snel mogelijke, veilige, effectieve en leuke manier behaalt en behoudt. Zij zijn dan ook zeer gedreven om dit samen met jou te laten slagen. Ze zijn gedreven om het beste uit jou omhoog te halen op het gebied van sporten en het leven volgens een gezonde levensstijl. Als ervaren voedingscoaches kunnen zij jou tevens de beste voedingsadviezen geven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply