Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal wél je (afslank)doelen!
  Rate this post

  Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot  nu toe niet gelukt om resultaat te behalen?  Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Ga je met tegenzin naar de sportschool, of ga je er helemaal niet meer heen omdat je toch geen resultaten boekt? Denk dan eens aan een personal trainer! Personal training zorgt ervoor dat jij eindelijk het gewenste resultaat gaat ­behalen dat je zo graag zou willen.

  Een goede gezondheid, met een gezond gewicht, is belangrijk. Die bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Wie regelmatig beweegt of aan sport doet, ontdekt dat die meer energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert.
  Een personal trainer is een specialist in een goede gezondheid, en biedt uitdagende en gevarieerde trainingen,  die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen en mogelijkheden. Natuurlijk houdt de personal trainer rekening met eventuele fysieke beperkingen of ziektes.

  De juiste mentaliteit
  Voordat je het traject ingaat, is er eerst een uitgebreide intake, waarin onder andere aan bod komt wat je doel is en wat je er tot nu toe van heeft weerhouden om je doel op eigen kracht te bereiken. Het psychische aspect is namelijk ook belangrijk, en je moet wel de juiste mentaliteit hebben om je doelen te halen. Personal training is niet vrijblijvend: ik ben ook jouw stok achter de deur! Op basis van de intake stel ik een programma op maat op.

  Voeding
  Goed en voldoende bewegen voor een gezond en slank lichaam is één, maar voeding is minstens zo belangrijk, met voldoende groente, fruit, vezels en drinken. Het aanpassen van je voeding is dan ook een essentieel onderdeel van de begeleiding. Ook de afwisseling in wat je eet is een aandachtspunt.

  Niet stilzitten
  Gezonde voeding en sporten dragen in belangrijke  mate bij aan onze gezondheid. Dat is algemeen bekend.  Dat lang stilzitten niet goed voor je is, is ook geen nieuws. Stilzitten is het nieuwe roken. De gezondheidsrisico’s die lang stilzitten met zich meebrengen, zijn net zo erg als die van roken. Lang stilzitten is niet goed voor je hart, je spieren en je vatenstelsel. Alles wordt slapper en je bloedsomloop stagneert. Daarom moet je in beweging komen, ook als je herstelt na ziekte. Ik ben behalve een stok achter de deur ook een ‘mental coach’, die je helpt als je het moeilijk krijgt.

  Wil jij ook onder professionele begeleiding werken aan jouw gezondheid, of eindelijk je ideale gewicht bereiken? Neem dan contact met me op!

  ‘Geen pijntjes meer!’
  ‘Na een lange tijd geaarzeld te hebben en van ­alles geprobeerd te hebben wat niet werkte,  heb ik de knoop doorgehakt en contact opgenomen met Urmila. Mijn houding is eigenlijk mijn hele leven al niet goed en ik heb al jaren pijntjes met en door het sporten, en in het dagelijkse leven gauw last van mijn onderrug. In eerste instantie ging Urmila kijken waar mijn klachten vandaan kwamen en of ze me kon helpen.  Gelukkig was dat mogelijk en kreeg ik allerlei ­oefeningen om diverse spieren te versterken en hadden we goede gesprekken die me inzicht gaven in hoe de klachten ontstaan zijn. Toen mijn spieren sterker begonnen te worden, verdwenen de pijntjes en legde Urmila de lat steeds hoger. Het kost wat discipline, maar het uiteindelijke resultaat is dat ik tevreden ben met mijn houding (al is en blijft het een aandachtspunt), geen pijntjes meer heb en dat ik heb geleerd dat ik ­lichamelijk meer kan dan ik denk. Urmila, bedankt voor je hulp en de gezellige trainingen!’

  Over mijzelf
  Al van jongs af aan ben ik een energiek ­persoon en dat werd naarmate ik ouder werd alleen maar sterker. Ik wilde ook graag naar een sport­opleiding, maar het is toch commerciële ­economie geworden. Het bleef toch kriebelen,  dus ik ben toen naast mijn werk een aerobics­opleiding gaan doen. Ik ging diverse cursussen volgen, en zo kwam ik mijn inmiddels beste vriendin Esmeralda tegen. Door haar ben ik bij een sportschool gaan werken. Hier heb ik in de 12,5 jaar die ik daar gewerkt heb veel geleerd op sportgebied. Ik bleef altijd maar verdere verbreding zoeken, dus het lesgeven is ook één van de dingen die ik graag doe! Daarnaast heb ik veel over coaching en voeding geleerd, want daar zit ook mijn interesse. Vandaar dat ik ook personal trainer ben geworden: beide zijn dingen waarbij ik mensen kan helpen, enthousiasmeren en motiveren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply