Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal wél je doelen
  Rate this post

  Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Ga je met tegenzin naar de sportschool, of ga je er helemaal niet meer heen omdat je toch geen ­resultaten boekt? Denk dan eens aan een ­personal trainer! Personal training zorgt ervoor dat jij ­eindelijk het gewenste resultaat gaat behalen dat je zo graag zou willen.

  Een goede gezondheid, met een gezond gewicht, is belangrijk. Die bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Wie regelmatig beweegt of aan sport doet, ontdekt dat hij of zij meer energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert.
  Een personal trainer is een specialist in een goede gezondheid, en biedt uitdagende en gevarieerde trainingen, die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen en mogelijk-heden. Natuurlijk houdt de personal trainer rekening met eventuele fysieke beperkingen of ziektes.

  De juiste mentaliteit
  Voordat je het traject ingaat, is er eerst een uitgebreide intake, waarin onder andere aan bod komt wat je doel is en wat je er tot nu toe van heeft weerhouden om je doel op eigen kracht te bereiken. Het psychische aspect is namelijk ook belangrijk, en je moet wel de juiste mentaliteit hebben om je doelen te halen. Personal training is niet vrijblijvend: jouw personal trainer is ook jouw stok achter de deur!
  Op basis van de intake stelt je personal trainer een ­programma op maat op. Elke training is weer anders, zodat je er plezier in houdt.

  Mylogenics
  Wellicht was sporten voor jou altijd een issue omdat je te maken had met blessures of chronische klachten.
  Met Mylogenics, een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat, is dat voorgoed verleden tijd.
  Het doel van deze methodiek is het herstellen van de ­optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit zorgt voor pijnverlichting en directe ­verbetering van lichamelijke prestaties. Over het algemeen wordt direct een vrijer bewegen ervaren.

  Voeding
  Goed en voldoende bewegen voor een gezond en slank lichaam is één, maar gezonde voeding is minstens zo belangrijk, met voldoende groente, fruit, vezels en drinken; zoveel mogelijk puur en onbewerkt eten is belangrijk. Een structurele aanpassing van je voeding is dan ook een essentieel onderdeel van de begeleiding. Op korte termijn worden vaak al grote verschillen gevoeld en ervaren. Wil jij ook onder professionele begeleiding werken aan jouw gezondheid, of eindelijk je ideale gewicht bereiken? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply