4/4 - (1 stemmen)
 • Haal wél je (afslank)doelen!
  4/4 - (1 stemmen)

  Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Een goede gezondheid, met een gezond gewicht, is belangrijk. Die bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Wie regelmatig beweegt of aan sport doet, ­ontdekt dat die meer energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert.

  Women Sports Only is een sport-, voedings- en preventie­centrum voor vrouwen, met inmiddels vestigingen in Gouda, Schoonhoven, Zaandam, De Bilt, Leusden en Naarden. In de nabije toekomst zullen op meerdere plaatsen in Nederland de deuren van een Women Sports Only sport-, voedings- en preventiecentrum openen.

  Laagdrempelig
  Women Sports Only is er voor vrouwen die zich niet thuisvoelen in een reguliere sportschool, vrouwen die nét even dat extra stukje persoonlijke begeleiding nodig hebben, en vrouwen die willen sporten op hun eigen niveau, maar wel in combinatie met de gezelligheid van een groep.
  Women Sports Only kan als geen enkele andere sportschool inspelen op de behoeftes en doelen waarmee vrouwen naar de sportschool komen. Door de laagdrempeligheid van de sportschool voelt iedereen zich er snel thuis!

  Leefstijlverbetering
  Iedere dag stimuleren leefstijladviseurs duizenden mensen om te werken aan het verbeteren van hun leefstijl. Women Sports Only zet zich in voor het verbeteren van de gezondheid en het terugdringen van chronische ziekten door preventief bewegen en gezonde voeding te stimuleren. Daarnaast biedt Women Sports Only je de keuze in diverse activiteiten.

  Voeding en gewicht
  Eigenlijk weet iedereen wel dat gezond eten belangrijk is. Gezonde voeding zorgt ervoor dat je lichaam goed functioneert en dat je fit wordt of blijft. Gezonde voeding helpt mee om de kans op aandoeningen als hart- en vaatziekten te verkleinen. Toch hebben veel mensen moeite om voldoende gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. Bij Women Sports Only kun je volledig onder begeleiding werken aan het aanleren van een gezond voedingspatroon. Women Sports Only werkt met een programma waar ­gezonde voeding centraal staat.

  Erkend leefstijlcentrum
  Women Sports Only-vestigingen zijn door Fit!vak erkende sport- en beweegcentra. Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Voor de klant is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging. Want de centra die zijn aangesloten bij Fit!vak, zijn gekeurd en gecertificeerd. De consument die sport bij een Fit!vak-centrum, is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Leonne op november 7, 2015, 10:20 am

  Dit concept is fantastisch!

  De dames die bij mij fitnessen ervaren al heel snel het positieve effect van hun wekelijkse trainingen.
  De gemoedelijke sfeer helpt natuurlijk ook. Ze nemen vriendinnen mee en ook zij blijven met veel plezier bij me trainen.

  Met sportieve groet van een trotse eigenaresse van Women Sports only-Goosie Meren.
  Dé Fitness- en leefstijlclub voor dames in de regio Naarden-Bussum en omgeving.

  😉 Leonne

  Beantwoorden →