Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal wél je (afslank)doelen!
  Rate this post

  Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos?  Ga je met tegenzin naar de sportschool, of ga je er helemaal niet meer heen omdat je toch geen resultaten boekt? Denk dan eens aan een personal trainer! ­Personal training zorgt ervoor dat jij eindelijk het gewenste resultaat gaat behalen dat je zo graag zou willen.

  Een goede gezondheid, met een gezond gewicht, is belangrijk. Die bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Wie regelmatig beweegt of aan sport doet, ontdekt dat die meer energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert.

  Een personal trainer is een specialist in een goede gezondheid, en biedt uitdagende en gevarieerde trainingen,  die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen en mogelijkheden. Natuurlijk houdt de personal trainer rekening met eventuele fysieke beperkingen of ziektes.

  De juiste mentaliteit
  Voordat je het traject ingaat, is er eerst een uitgebreide intake, waarin onder andere aan bod komt wat je doel is  en wat je er tot nu toe van heeft weerhouden om je doel op eigen kracht te bereiken. Het psychische aspect is namelijk ook belangrijk, en je moet wel de juiste mentaliteit hebben om je doelen te halen. Personal training is niet vrijblijvend: jouw personal trainer is ook jouw stok achter de deur!  Op basis van de intake stelt je personal trainer een programma op maat op. Elke training is weer anders, zodat je er plezier in houdt. Personal trainers Robbie en Stefan houden ook in de gaten dat je lichaam voldoende rustmomenten krijgt.

  Voeding
  Goed en voldoende bewegen voor een gezond en slank lichaam is één, maar voeding is minstens zo belangrijk,  met voldoende groente, fruit, vezels en drinken. Het aanpassen van je voeding is dan ook een essentieel onderdeel van de begeleiding. Ook de afwisseling in wat je eet is een aandachtspunt.

  Wil jij ook onder professionele begeleiding werken aan jouw gezondheid, of eindelijk je ideale gewicht bereiken? Neem dan contact op!

  Over Robbie Personal Training
  Robbie Personal Training bestaat sinds 2010. De privé-trainingslocatie is gevestigd in Enschede-Zuid. De cliënten zijn ondernemers / zakenmensen, modellen, topsporters en personen die serieus naar een doelstelling willen toewerken. Robbie en Stefan focussen zich op blijvende en duurzame resultaten en werken uitsluitend samen met gemotiveerde en gedreven cliënten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply