Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haal wél je (afslank)doelen!
  Rate this post

  Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Ga je met tegenzin naar de sportschool, of ga je er ­helemaal niet meer heen omdat je toch geen resultaten boekt? Denk dan eens aan personal training! Personal training zorgt ervoor dat jij eindelijk het gewenste resultaat gaat behalen dat je zo graag zou willen.

  Matthijs van de Wetering en Martijn Kremer zijn de oprichters en eigenaren van PersonalProf Training & Coaching. Door de jaren heen hebben Matthijs en Martijn veel mensen succesvol begeleid naar het behalen van hun fysieke doelen. Matthijs en Martijn zijn beiden al jaren gefascineerd door het menselijk lichaam. Zij zijn beiden deelnemers aan fitnesswedstrijden en zeer ervaren op het gebeid van training, voeding en behandeling. Beiden zijn gedreven om het beste uit iemand omhoog te halen op het gebied van sporten en het leven volgens een gezonde lifestyle. Als ervaren voedingscoaches kunnen Matthijs en Martijn je de beste voedingsadviezen geven. Ook kun je naast je fitnesstraining een sportvastenkuur volgen om nog sneller resultaat te zien.

  Smoezen
  Matthijs van de Wetering, eigenaar PersonalProf: ‘Mensen houden zichzelf voor de gek! Vaak trainen wij onze hersenen met excuses om niet te hoeven sporten: ‘Ik heb gewoon echt geen tijd’, ‘Ik ben daar echt te oud / dik voor’, ‘Ik weet niet waar ik moet beginnen en/of zie toch geen resultaat’. Het belangrijkste van het excuus is namelijk dat je het zó kunt brengen, dat je er zelf in gelooft. Als je een béétje logisch nadenkt, weet je best dat elke reden om niet te gaan slechts een smoes is om je eigen luiheid niet toe te hoeven geven.’

  Meer energie
  In de huidige maatschappij, waar we ons lichaam fysiek en mentaal steeds meer aanspreken, is een goede gezondheid, met een gezond gewicht, curciaal. Die bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt en hoe je eruitziet. Wie regelmatig beweegt of aan sport doet, ontdekt dat die meer energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert; niet alleen in de sportschool, maar ook in zijn privéleven.

  Specialist in gezondheid
  Een personal trainer is een specialist in een goede ­gezondheid, biedt uitdagende en gevarieerde trainingen en helpt je met het optimaliseren van je voedingspatroon, die ­helemaal afgestemd zijn op jouw wensen en mogelijk­heden. Natuurlijk houdt de personal trainer rekening met eventuele fysieke beperkingen of ziektes. Motivatie
  Voordat je aan de slag gaat, wil je ervoor zorgen dat je een duidelijk beeld hebt van welk doel je wilt behalen. Daarna ga je werken aan de juiste mindset voor dit doel. Je moet bepalen voor jezelf welke dingen je moet gaan doen en welke dingen je juist niet meer moet doen om ervoor te zorgen dat je je doel behaalt. Vanaf dan moet je ervoor zorgen dat je deze juiste dingen blijft doen. Dit blijven doen is vaak waar mensen een probleem mee hebben zodra de motivatie opraakt, en dat is exact het moment waar je een goede coach bij nodig hebt!

  Wil jij ook onder professionele begeleiding werken aan jouw gezondheid, of eindelijk je ideale gewicht ­bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op of kijk voor meer ­informatie op onze website!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply