Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Haal wél je (afslank)doelen!
  4/4 - (1 stemmen)

  Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Een goede gezondheid, met een gezond gewicht, is belangrijk. Die bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Wie regelmatig beweegt of aan sport doet, ­ontdekt dat die meer energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert.

  Women Sports Only is een sport-, voedings- en preventie­centrum voor vrouwen, met inmiddels vestigingen in Gouda, Schoonhoven, Lekkerkerk, De Bilt, Leusden en Naarden. In de nabije toekomst zullen ook Almere en Utrecht de deuren van een Women Sports Only sport, voeding en preventie centrum openen. Het centrum is opgestart in 2010 met als doel het begeleiden van vrouwen die willen werken aan hun gezondheid, hun spieren willen versterken en hun conditie op een hoger niveau willen brengen.

  Laagdrempelig
  Women Sports Only is er voor vrouwen die zich niet thuisvoelen in een reguliere sportschool, vrouwen die nét even dat extra stukje persoonlijke begeleiding nodig hebben, en vrouwen die willen sporten op hun eigen niveau, maar wel in combinatie met de gezelligheid van een groep.
  Women Sports Only kan als geen enkele andere sportschool inspelen op de behoeftes en doelen waarmee vrouwen naar de sportschool komen. Door de laagdrempeligheid van de sportschool voelt iedereen zich er snel thuis!

  Leefstijlverbetering
  Iedere dag stimuleren leefstijladviseurs duizenden mensen om te werken aan het verbeteren van hun leefstijl. Women Sports Only zet zich in voor het verbeteren van de gezondheid en het terugdringen van chronische ziekten door preventief bewegen en gezonde voeding te stimuleren. Daarnaast biedt Women Sports Only je de keuze in diverse groepslessen en activiteiten.

  Voeding en gewicht
  Eigenlijk weet iedereen wel dat gezond eten belangrijk is. Gezonde voeding zorgt ervoor dat je lichaam goed functioneert en dat je fit wordt of blijft. Gezonde voeding helpt mee om de kans op aandoeningen als hart- en vaatziekten te verkleinen. Toch hebben veel mensen moeite om voldoende gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. Bij Women Sports Only kun je volledig onder begeleiding werken aan het aanleren van een gezond voedingspatroon. Door structureel voor betere voeding te kiezen, behaal je op de lange termijn veel betere resultaten dan met een crashdieet.

  Belly Attack: afvallen met infrarood
  Wanneer je op specifieke plekken, zoals je buik, benen of billen, wilt afslanken, dan blijkt het sporten met infrarood-dieptewarmte bijzonder effectief te zijn. Bij Women Sports Only kun je trainen met de Belly Attack band of een Leg Attack broek (die ook cellulitis aanzienlijk ­verbetert). Deze producten werken met infrarood-dieptewarmte. ‘Normale’ infraroodstraling zorgt voor een warmtesensatie op de opperhuid. Deze infraroodstraling penetreert de huid minimaal binnen. Infrarood-dieptewarmte is een stuk sterkere straling en staat ook een stap hoger in het infrarood-lichtspectrum. Infrarood-dieptewarmte straling penetreert de huid 40 tot 50 keer dieper dan de ‘normale’ infraroodstraling. Wanneer je in combinatie met infrarood-dieptewarmte gaat sporten, bereik je dubbel resultaat in hetzelfde uur. Met de BellyAttack kun je tijdens je favoriete groepsles of fitnesstraining 100% meer resultaat halen!

  Erkend leefstijlcentrum
  Women Sports Only-vestigingen zijn door Fit!vak erkende sport- en beweegcentra. Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Voor de klant is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging. Want de centra die zijn aangesloten bij Fit!vak, zijn gekeurd en gecertificeerd. De consument die sport bij een Fit!vak-centrum, is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainings­programma’s en adviezen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Leonne op november 7, 2015, 10:21 am

  Dit concept is fantastisch!

  De dames die bij mij fitnessen ervaren al heel snel het positieve effect van hun wekelijkse trainingen.
  De gemoedelijke sfeer helpt natuurlijk ook. Ze nemen vriendinnen mee en ook zij blijven met veel plezier bij me trainen.

  Met sportieve groet van een trotse eigenaresse van Women Sports only-Goosie Meren.
  Dé Fitness- en leefstijlclub voor dames in de regio Naarden-Bussum en omgeving.

  😉 Leonne

  Beantwoorden →