Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Haalt de tijd mij echt in?’
  Rate this post

  Al sinds de puberteit zijn we met z’n drieën, mijn vriendinnen en ik. We hebben samen werkelijk van alles meegemaakt: onze eerste keer samen uitgaan, stiekem een sigaretje roken achter het fietsenhok en verhalen delen over onze eerste vriendjes. We zijn echt een eenheid, en we zien er alle drie goed uit, dus ‘jaloezie’ over elkaars uiterlijk, dat was er nooit. Maar helaas lijkt het verouderingsproces bij mij veel harder te gaan dan bij mijn vriendinnen. We hebben af en toe zo’n leuk meidenweekend, met de bijbehorende avondjes uit. Ik merk gewoon dat mannen minder naar mij omkijken. ‘Ben ik niet meer mooi genoeg?’, ‘haalt de tijd mij echt in?’, met dat soort vragen begon ik mij bezig te houden.

  Ik merkte dat ik soms wat afgunstig naar mijn vriendinnen keek: waarom zien zij er nog zo kwiek uit? Ik besloot het roer om te gooien. Ik kon blijven zitten mokken om mijn spiegelbeeld, maar daar schiet niemand wat mee op. Na wat zoeken op het internet kwam ik terecht bij Sharmila van Huidtherapie Cosmedi4U. Ik besloot te bellen voor wat vrijblijvende informatie. Uiteindelijk gaf Sharmila het advies om een behandeling met de Dermapen te ondergaan. Ik zag gek genoeg totaal niet op tegen de behandeling. Sharmila legde alles duidelijk en stap voor stap uit, zodat ik precies wist wat mij te wachten stond. Na enkele behandelingen ziet mijn huid er gezonder uit. Ook voelt mijn huid strakker aan. Ik merk nu al dat ik liever en vaker in de spiegel kijk dan voorheen. En laatst zij vriendin 1: ‘Wat zie jij er stralend uit!’ Dat is toch heerlijk om te horen!

  Lisa (43)

  Dermapen
  De Dermapen heeft minuscule naaldjes, die vibrerend, voor het oog onzichtbare kleine kanaaltjes in jouw huid maken. Door de kleine kanaaltjes in je huid kunnen werkstoffen optimaal hun werk doen. Door deze prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van jouw huid benut en maakt het groei- en helende factoren vrij in het bindweefsel. De aanmaak van collageen en elastine wordt versneld. De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan jouw wensen en behoeften. En zelfs delicate gebieden, zoals rond je ogen, lippen en op je neus, kunnen worden aangepakt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply