fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Haar waar je áltijd al van hebt gedroomd

  Als klein meisje droomde je al van een grote bos vol, lang haar. Maar helaas: als je heel eerlijk bent, is jouw haar maar een treurig, slap bosje.

  Maak kennis met dé nieuwe en veilige manier van het laten zetten: de tape-in extensions. Haarspecialist Armine vertelt: ‘Bij Peony’s Hairextensions maken wij gebruik van de tape-in hairextensions. Uniek hieraan is dat de extensions ‘double drawn’ zijn. Dat houdt in dat de extensions van aanzet tot in de punten vol zijn, en dat je er in vergelijking met andere methodes minder van nodig hebt. Met heel dunne, doorzichtige bondjes worden de extensions in je haar gezet. Omdat de hairextensions gemaakt zijn van 100% echt mensenhaar, en in allerlei verschillende kleuren zijn te verkrijgen, lijken ze op twee druppels op je eigen lokken. En doordat ze naadloos en onzichtbaar zijn, is het effect helemaal natuurlijk en vergeet je soms zelfs dat je ze in hebt. Bang dat het opvalt dat je extensions hebt, hoef je dus niet te zijn. Dat levert een mooi, vol en natuurlijk ogend resultaat op. Je hebt de keuze uit twee haarstijlen: slag of stijl. Met de standaardlengte van 55 centimeter krijg jij altijd die mooie lengte van je dromen. Omdat er zoveel verschillende kleuren in het assortiment zitten, zal er altijd een geschikte voor tint jou bij zitten. Al binnen een uurtje heb jij een prachtige, volle bos haar!’

  Zó verzorg je je nieuwe haar

  Om lang van je mooie nieuwe lange haar te kunnen genieten, is het belangrijk om het goed te verzorgen. Hier volgen alvast wat tips!

  Wassen
  Was je haar elke 2 of 3 dagen met lauwwarm water, en let erop dat je je haar niet te hard scrubt als je shampoo en conditioner gebruikt. Zo voorkom je namelijk klitten en matten. Op andere dagen kun je droogshampoo gebruiken.

  Drogen
  Goed en snel drogen na het wassen is essentieel, vóóral bij de aanzet. Gebruik je een föhn, bescherm je lokken dan altijd eerst met een hittebestendige spray. Als je gaat slapen, draag je haar dan in een vlecht of hoge staart, zodat je geen klitten krijgt.

  Borstelen
  Probeer je lokken voorzichtig vanuit de punten naar boven te borstelen met een speciale borstel voor hairextensions, minstens 2 keer per dag. Houd hierbij de extensions aan de bovenkant vast, zodat je niet te hard aan de bondjes trekt.

  Haarproducten
  Omdat hairextensions geen voedende oliën vanuit het hoofdhuid ontvangen, is het belangrijk om ze te voeden met een goede shampoo en conditioner. Let erop dat deze geen sulfaten, alcohol, ethanol of olie bevatten. Gebruik ook elke week goede haarmaskers en conditioners om je extensions mooi, soepel en zacht te houden.

  Over Peony’s Hairextensions

  Al meer dan 6 jaar is Peony’s Hairextensions specialist in het plaatsen van hairextensions. Alle hairextensions zijn gemaakt van hoge kwaliteit 100% echt mensenhaar en zijn herbruikbaar. Bij het plaatsen van de hairextensions wordt er een nieuwe, veilige en comfortabele methode gebruikt. Omdat er veel haar op voorraad is, heb jij altijd binnen no time jouw droomkapsel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply