Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Haartrends: van unicorn roze tot aan chocoladebruin

  Yes, de tijd van een fijn zonnetje en lekker borrelen op het terras is weer aangebroken! Het voorjaar vráágt gewoon om een metamorfose. Waar ga jij voor: je haar opfrissen met mooie honingblonde en karamelkleurige baby highlights, of wellicht de schaar erin voor een elegant pixiekapsel? Deze haartrends kun je interpreteren en helemaal op jezelf afstemmen. Maar daarvoor moet je ze wél kennen!

  Deze haarkleuren zijn in!
  De haarkleurtrends voor lente en zomer laten vooral warme tinten zien. Denk aan karamelblond, donkerrood, honingblond, kastanjebruin en zelfs chocoladebruin. Daarnaast zijn dromerige en fabelachtige pastels een echte eye-catchers op het gebied van de onnatuurlijke haarkleuren. Met name roze doet het goed: zo creëer je dat echte ‘unicorn-gevoel’!

  Superkort
  Wie durft? De androgyne korte kapsels zijn weer helemaal terug! Zowel het pittige korte, maar tegelijkertijd elegante pixiekapsel wordt veel gezien, als de iconische gemillimeterde buzz-cut. Beide gekleurd in verschillende pasteltinten. Verder is de beroemde lange bob verleden tijd. De kapsels zelf worden wat ronder en krijgen meer volume. Verder draag je korte kapsels bij voorkeur met een pony. En zie je het niet zitten om al jouw lange lokken af te knippen, maar wil je toch een helemaal nieuwe look, kies er dan voor om alleen jouw pony kort te knippen!

  Wearable wetlook
  Een ‘wetlook’-kapsel is een trend die je steeds ziet terugkomen op de catwalk, maar komend voorjaar zal het meer subtiel en praktisch aanwezig zijn. Bijvoorbeeld in combinatie met een lage zijscheiding. Door alleen de basis van je haren aan te zetten, creëer je een glanzende, volumineuze en sexy look. Door de kamsporen in het haar te laten zitten, ontstaat er een stoere touch.

  Tip voor thuis!
  Met het Nederlandse weer heb je er vast weleens last van: pluizig haar. Bespaar jezelf tijdrovende rituelen met en ga voor de producten van TRINITY haircare. Met de argan olie van TRINITY haircare worden de meest weerbarstige lokken omgetoverd in een gladde en pluisvrije haardos.

  Weet je niet wat bij jou past?
  Ben jij toe aan iets nieuws, maar weet je niet precies wat goed bij jou past? De specialisten van Xpressive Kappers verzorgen jouw haar tot in de puntjes. Zij weten welke kleuren en modellen goed bij jouw gezichtsvorm en huidskleur passen en beschikken over de juiste kennis en deskundigheid op het gebied van haartrends, haarverzorging en haarstyling. Samen komen jullie tot het kapsel dat helemaal ‘jij’ is! En vind jij het spannend om naar de kapper te gaan, omdat je bang bent dat er teveel van je lokken wordt afgeknipt? Geen zorgen: bij Xpressive Kappers betekent een aanwijzing als ‘alleen de puntjes eraf’ ook écht ‘alleen de puntjes eraf’! Daarnaast kun je bij Xpressive Kappers terecht voor visagie, een make-over of een bruidsarrangement.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply